Multumim pentru vizita! Incercam pe cat posibil sa ajutam la crearea de continut din arii precum cultura, educatie, stiinta. literatura si altele. Orice distribuire este binevenita, asadar va invitam cu drag sa folositi butoanele de Social Media.

Spectacole Arte Dell'Anima 15 si 16 decembrie

Spectacole Arte dell’Anima 15 si 16 decembrie

Comunicat de presă – Spectacole Arte dell’Anima 15 si 16 decembrie

O noapte furtunoasă la Godot Cafe-Teatru

   Pe 15 decembrie, de la ora 19:00, Teatrul Arte dell’Anima prezintă, la Godot Cafe-Teatru, o nouă reprezentație a celei mai recente producții ale sale: „O noapte furtunoasă”, de I.L. Caragiale, în regia lui Florin Liță.

   Distribuția este formată din: Alexandru Banciu (Jupân Dumitrache sau Titircă Inimă-Rea), Adrian Piciorea (Nae Ipingescu), Mircea Alexandru Băluță (Chiriac Sotirescu), Vlad Lință (Spiridon Ionescu), Voicu Aaniței (Rică Venturiano), Vlad Brumaru (Ghiță Țircădău), Bianca Cuculici (Veta Dumitrache), Ana Crețu (Zița Venturiano). Scenografia este semnată de Ioana Colceag.

   În urma celei de-a doua ediții a proiectului-concurs Anima pentru societate, proiectul „O noapte furtunoasă” al lui Florin Liță a ieșit câștigător. Astfel, a luat naștere un spectacol proaspăt, o viziune nouă a comediei lui Caragiale. Cu o distribuție formată exclusiv din actori foarte tineri, aflați la început de carieră, „O noapte furtunoasă” de la Teatrul Arte dell’Anima prezintă mahalaua românească de început de final de secol XIX într-o manieră actuală, subliniind contemporaneitatea operei lui I.L. Caragiale.

   Nu ratați, deci, șansa de a fi prezenți la un spectacol care vă amuza, vă va detensiona, dar și care vă va pune pe gânduri. Și, așa cum și-a propus de la deschiderea sa, Teatrul Arte dell’Anima vă promite întâlnirea cu și descoperirea unor tineri artiști talentați pe care îi veți aplauda și în viitor.

   Vă invităm, așadar, pe 15 decembrie, de la ora 19:00 la spectacolul „O noapte furtunoasă” de I.L. Caragiale, la Godot Cafe-Teatru (str. Blănari nr. 14). Biletele se găsesc la Godot Cafe-Teatru. Rezervări la tel. 0736.414.244. Mai multe detalii și pe adresa office@artedellanima.ro.

Spectacole Arte Dell'Anima 15 si 16 decembrieNe dați ori nu ne dați?

   Pe 16 decembrie, de la ora 19:00 veniţi la Teatrul Arte dell’Anima, la o premieră a Companiei Independente „Teatrul de Pică”. La ora 19:00, călcaţi-ne pragul şi fiţi alături de noi la spectacolul-manifest “Ne daţi ori nu ne daţi?”. E comedie? E dramă? Să fie comedie neagră? Sau dura realitate? Veniţi şi veţi afla.

   Trăim într-o lume a vitezei. Banul conduce societatea. Lumea din jur se ghidează după cantitate. Calitatea a dispărut. Suntem prizonieri ai propriilor noastre dorinţe şi nevoi. Fiecare din noi, însă, are o şansă de scăpare. Pentru că fiecare din noi este, de fapt, liber. Să găsim împreună fereastra din sufletul vostru şi să fugim. Să strigăm spre cei de sus: “Ne daţi ori nu ne daţi?” Bani, libertate, o viaţă mai bună!

   “Ne daţi ori nu ne daţi?” – un spectacol-manifest. Un spectacol-eveniment. “Ne daţi ori nu ne daţi?” este mai mult decât teatru. Este o mişcare, o creaţie unică. Veţi râde, poate. Veţi lăcrima, mai mult ca sigur. Dar precis nu veţi rămâne de piatră. Pentru că vă veţi recunoaşte în luminile reflectoarelor!

Ne daţi ori nu ne daţi? – Un scenariu original de Tudor Sicomaş (după o idee de Clifford Odets şi alţi dramaturgi americani)

Un spectacol de Tadeus Mincă; Coloană sonoră & light design: Tudor Sicomaş & Ștefan Opreanu

Distribuție: Oana Burcescu – Florence; Lavinia Alexandru – Directoarea; Tudor Sicomaș– Dr. Benjamin; Antonio Tadeusz Mincă – John, un taximetrist; Iulia Cristescu – Dr Barnes; Corneliu Reu – Producătorul de teatru; Ştefan Opreanu – Actorul-sindicalist

Rezervari la 0733.060.033 sau prin mesaj pe pagina de Facebook a Teatrului Arte dell’Anima.

Discutii pe Facebook

Raftul cu idei - cronica de teatru, recenzie de carte, evenimente culturale, educatie, psihologie.

Post a Comment

You don't have permission to register