Multumim pentru vizita! Incercam pe cat posibil sa ajutam la crearea de continut din arii precum cultura, educatie, stiinta. literatura si altele. Orice distribuire este binevenita, asadar va invitam cu drag sa folositi butoanele de Social Media.

Spectacol ,,VIS de CRACIUN’’ – Colinde si cantece romanesti de Craciun

VINERI, 13 Decembrie 2013, ora 19.00, Universitatea Populara Ioan I. Dalles, Bucuresti, Spectacol ,,VIS de CRACIUN’’

   Pornind de la argumentul potrivit caruia traditiile si obiceiurile reprezinta spiritul unui popor, Bonsi Business Group a propus romanilor in ultimii ani, doua calatorii de redescoperire a spiritului poporului roman, a traditiilor si obiceiurilor populare in cadrul evenimentelor: ’’Traditii si obiceiuri romanesti de Craciun’’ Editia I in 2010 si editia a-IIa in 2012. Continuand traditia acestor evenimente, pentru luna decembrie 2013, venim in intampinarea publicului iubitor de muzica romanesca cu un concept inedit pus in scena de Claudia Deleanu impreuna cu tinerii artisti de la Royal Art Muzzyk in cadrul spectacolului ,,VIS DE CRACIUN’’.

   Spectacolul ,,VIS de CRACIUN’’ Colinde si cantece romanesti de Craciun este organizat de Bonsi Business Group si Universitatea Populara Ioan I. Dalles, in parteneriat cu Royal Art Muzzyk – Hybrid Opera Show si Galeria de arta HQZ Antic. Prin proiectul ,,Romania O Noua Perspectiva’, Bonsi Business Group promoveaza valorile autentice romanesti: Oameni, Locuri si Traditii,  prin evenimente cultural-artistice si programe turistice tematice.

   Spectacolul aduce in centul atentiei momente solistice si momente corale in interpretarea artistilor de la Royal Art Muzzyk.  Din program: ,,O ce veste minunata’’, ,,Am plecat sa colindam’’, ,,Domn, Domn sa-naltam’’..etc

 Spectacolul se adreseaza iubitorilor de muzica de toate varstele: copii, tineri, parinti sau bunici.

    Colindele si cantecele de Craciun prezinta o valoare nepretuita prin originea si mai ales prin vechimea lor. Colindele ocupa un loc de seama in creatia poporului nostru. Ele formeaza un tot unitar cu doinele, baladele populare si cantecele de vitejie, cu basmele, ghicitorile, proverbele si zicatorile. Venind din lumea obstilor satesti, colindele pastreaza, fara indoiala, unele din ele mai vechi realizari poetice romanesti.

Din partea Royal Art Muzzyk la realizarea acestui spectacol vor contribui:

Ana-Maria Acunune, soprana

Maria Mirabela Popescu, soprana

Ana-Maria Voica, soprana

Bogdana Iliescu, soprana

Nikolina Kirilova Kirova, soprana

Ioana Gheighis, mezzosoprana

Valentin Trandafir, tenor

Vladimir Sima, tenor

   Acompaniament pian: Anta Agavriloae si Costin Raia

   Conceptul si regia Claudia Deleanu

Spectacol VIS de CRACIUN

   Royal Art Muzzyk aduce in fata publicului larg lucrari sau tehnici clasice, abordate intr-o viziune modern?. Tinerii artisti sunt studenti si absolventi ai Universitatii Nationale de Muzica Bucuresti. Acestia isi doresc sa impartaseasca pasiunea lor pentru muzica iubitorilor de arta de pretutindeni. Sub atenta indrumare a Claudiei Deleanu (mezzosoprana, regizor si profesor de canto), tanara echipa si-a dovedit maiestria si performanta, onorand cu succes fiecare provocare, spre incantarea totala a publicului.

 DURATA Spectacol –  aprox 45 min – 19.00 – 19.45

 PRET BILET 15 lei

   Biletele pot fi achizitionate de la Casieria Universitatii Populare Ioan I.Dalles, din Bdul N. Balcescu, nr. 18, Bucuresti in ziua evenimentului, VINERI, 13 decembrie 2013, incepand cu ora 18.30.

Discutii pe Facebook
books-express.ro

Iubitor de arta si bun-simt, dispus intotdeauna la flirt cu Social Media, Advertising, Copywriting, Jurnalism si Fotografie. Entuziast Wordpress si SEO, dar cu limita, jurnalist pensionat inainte de termen din pricina dezgustului politic.

Post a Comment

You don't have permission to register