Multumim pentru vizita! Incercam pe cat posibil sa ajutam la crearea de continut din arii precum cultura, educatie, stiinta. literatura si altele. Orice distribuire este binevenita, asadar va invitam cu drag sa folositi butoanele de Social Media.

Spectacol de teatru la ARCUB: Am iubit, am purtat, am pierdut

Spectacol de teatru la ARCUB: Am iubit, am purtat, am pierdut

Spectacol de teatru la ARCUB: Am iubit, am purtat, am pierdut

Comunicat de presa

   Sambata, 30 ianuarie, de la ora 20:00, la ARCUB Gabroveni (Str. Lipscani nr. 84-90) se va juca spectacolul Am iubit, am purtat, am pierdut, o adaptare dupa Love, loss and what I wore de Nora & Delia Ephron, in regia lui Emil Hostina. Coregrafia este semnata de Florin Fieroiu, iar distributia este compusa de: Elvira Deatcu, Laura Cret, Anca Androne, Iulia Lumanare si Ioana Abur.

  Am iubit, am purtat, am pierdut este o intima colectie de povesti feminine. Ce iubim, ce pierdem, toate emotiile, trairile, durerea, bucuria, toate se leaga cu fire nevazute de obiecte, parfumuri, rochii, pantofi, genti si ne regasim batrane si obosite, inconjurate de o panza ca de paianjen, dar atat de bogata si plina de culori, istorii ce merita, probabil sa fie publicate pentru fiecare in parte…; povestile prind viata aproape de spectator, senzatia de acum si aici e coplesitoare, nu poti ramane indiferent sau rece, pentru ca ce se intampla la un metru de tine arde, amuza, bantuie, atrage, tulbura.

   Spectacolul se foloseste de elemente de vestimentatie, de accesorii si de amintirile pe care le starnesc acestea fiecareia dintre personajele feminine, pentru a picta o imagine a unei feminitati vii, amuzante si puternice, reusind sa creeze astfel o experienta teatrala solida si memorabila.

   Am iubit, am purtat, am pierdut – Adaptare dupa Love, loss and what i wore de Nora & Delia Ephron; Traducere: Bianca Oana; Cu: Elvira Deatcu, Laura Cret, Anca Androne, Iulia Lumanare, Ioana Abur; Regia: Emil Hostina; Coregrafia: Florin Fieroiu; Costume: Cristina Milea

   Durata: 1h30 min

   Biletele pot fi achizitionate online de pe http://arcub.ro/bilete-online/ si din reteaua de bilete EVENTIM. Preturi: 35 lei (Categoria I) si 25 lei (Categoria II). Detalii pe www.arcub.ro, Facebook si Twitter

   ARCUB — Centrul Cultural al Municipiului Bucuresti cultiva identitatea culturala a Capitalei din 1996. Proiectele initiate si desfasurate de ARCUB in anii de activitate au contribuit la diversificarea vietii culturale a orasului, precum si la inscrierea acestuia in randul marilor capitale ale lumii.

   ARCUB este organizatorul Festivalului international al luminii – Spotlight, Festivalului International de Teatru de Strada – B-FIT in the Street!, al singurului festival international de jazz din Capitala, Bucharest Jazz Festival, al festivalului de muzica clasica, Bucharest Music Film Festival si al Zilelor Bucurestiului.

Discutii pe Facebook
Post a Comment

You don't have permission to register