Multumim pentru vizita! Incercam pe cat posibil sa ajutam la crearea de continut din arii precum cultura, educatie, stiinta. literatura si altele. Orice distribuire este binevenita, asadar va invitam cu drag sa folositi butoanele de Social Media.

spectacol de Craciun - CNI Tudor Vianu

Spectacol de Craciun la Tandarica semnat CNI Tudor Vianu

   Echipa de teatru a Colegiului National de Informatica Tudor Vianu, unul dintre cele mai cunoscute licee din Bucuresti, are placerea de a va invita marti, 23 decembrie, ora 1800, la Teatrul Tandarica (punct de reper – Piata Lahovari), la un spectacol de Craciun care incheie stagiunea 2014. Elevii-actori dedica colinde profesorilor, parintilor, colegilor si, nu in ultimul rand, tuturor celor care iubesc teatrul si doresc sa fie aproape de ei, in prag de sarbatoare!

   2014 a fost un an prolific, in care cei 60 de actori ai echipei de teatru a CNI Tudor Vianu, cantareti si dansatori, au pus in scena doua premiere: Chirita in provintie (adaptare dupa comedia lui Vasile Alecsandri) si Romeo si Julieta (un musical pe muzica lui Gerard Presgurvic). S-a reluat, de asemenea, spectacolul lor de suflet, Buna seara domnule Wilde!. Pentru inceputul anului 2015, elevii au in pregatire un nou spectacol muzical, Notre Dame de Paris.

   Cele mai reusite secvente din aceste spectacole le veti putea urmari in reprezentatia de Craciun de la Teatrul Tandarica. Echipa de teatru a Colegiului National de Informatica Tudor Vianu va asteaota cu drag, in speranta ca ii veti onora cu prezenta dumneavoastra!

spectacol de Craciun - CNI Tudor Vianu

imagine din spectacolul Buna seara, domnule Wilde! | CNI Tudor Vianu

Discutii pe Facebook
carturesti.ro

Iubitor de arta si bun-simt, dispus intotdeauna la flirt cu Social Media, Advertising, Copywriting, Jurnalism si Fotografie. Entuziast Wordpress si SEO, dar cu limita, jurnalist pensionat inainte de termen din pricina dezgustului politic.

Post a Comment

You don't have permission to register