Multumim pentru vizita! Incercam pe cat posibil sa ajutam la crearea de continut din arii precum cultura, educatie, stiinta. literatura si altele. Orice distribuire este binevenita, asadar va invitam cu drag sa folositi butoanele de Social Media.

CUM SE DUCE TOTUL DRACU?

Spectacol In Culise: CUM SE DUCE TOTUL DRACU’

Comunicat de presă – Spectacol In Culise: CUM SE DUCE TOTUL DRACU’

Vineri, 17 martie și Sâmbătă, 18 martie – ora 20:00, în Club A

CUM SE DUCE TOTUL DRACU’, după ”Crize” de Mihai Ignat; Cu: Ioana Chelmus, Florin Frățilă

Durata: 1h; Bilet: 35 lei

Motto – “Love is like war, easy to begin, but very hard to stop.”

   Pe lângă lucrurile frumoase dintr-o relație, viața în doi înseamnă o adevărată luptă dusă pentru… nimic! Pentru că si în cuplu te poți simți în competiție si-atunci scoți toate armele pentru a demonstra cine-i mai mare si mai tare în orgoliu. Probabil nu vom afla niciodată cine va câstiga această bătălie a sexelor, dar spectacolul ”Cum se duce totul dracu’” îți va arăta cum si unde se desfăsoară adevăratul război de gherilă. Un show plin de umor recomandat tuturor celor care au simțit sau încă simt fiorii dragostei – pentru că e bine să te bucuri de ceea ce ai, atunci când ai! Carpe diem!

   Bazat pe un text contemporan scris de Mihai Ignat, spectacolul ”Cum se duce totul dracu’” a fost creat integral de cei doi protagonisti – Loredana Cosovanu si Florin Frățilă. Aceștia se declară fascinați de subiectul dragostei ca un câmp de luptă și promit un spectacol cu adevărat amuzant.

Discutii pe Facebook
books-express.ro

Raftul cu idei - cronica de teatru, recenzie de carte, evenimente culturale, educatie, psihologie.

Post a Comment

You don't have permission to register