Multumim pentru vizita! Incercam pe cat posibil sa ajutam la crearea de continut din arii precum cultura, educatie, stiinta. literatura si altele. Orice distribuire este binevenita, asadar va invitam cu drag sa folositi butoanele de Social Media.

Nabucco Opera Nationala Bucuresti Raftul cu idei

Soprana Dragana Radakovic, invitata în Nabucco de pe scena Operei Nationale Bucuresti

   Opera Nationala Bucuresti prezinta joi, 24 mai 2018, începând cu ora 18:30 spectacolul Nabucco de Giuseppe Verdi, în regia lui Hero Lupescu, scenografia George Dorosenco, coregrafia Doina Andronache, asistent de regie Cristina Costescu, maestru de cor Daniel Jinga. La pupitrul dirijoral se va afla maestrul Mihnea Ignat – invitat.

   Pentru aceasta reprezentatie publicul spectator o va putea urmari în rolul Abigaille pe soprana de origine sârba Dragana Radakovic.

   Spectacolul Nabucco de Giuseppe Verdi este una dintre cele mai longevive creatii din istoria Operei Nationale Bucuresti. Pentru aceasta productie, regretatul regizor Hero Lupescu, unul dintre cei mai apreciati creatori de spectacole din istoria teatrului liric românesc, obisnuit sa lucreze cu ansambluri mari, a reusit sa dea o personalitatea deosebita Corului, transformându-l într-un singur personaj, la fel cum era perceput rolul sau în teatrul antic.

   Premiera operei pe scena bucuresteana în luna octombrie a anului 1987, a reprezentat un act revolutionar din partea artistilor de atunci ce a reusit sa transceada în timp, ramânând în repertoriu vreme de 30 de ani.

   Biletele se gasesc pe http://tickets.operanb.ro/ si la casa de bilete a Operei Nationale Bucuresti (program luni – duminica între orele 10:00 – 13:00 si 14:00 – 19:00).

Discutii pe Facebook
nemira.ro

Raftul cu idei - cronica de teatru, recenzie de carte, evenimente culturale, educatie, psihologie.

Post a Comment

You don't have permission to register