Multumim pentru vizita! Incercam pe cat posibil sa ajutam la crearea de continut din arii precum cultura, educatie, stiinta. literatura si altele. Orice distribuire este binevenita, asadar va invitam cu drag sa folositi butoanele de Social Media.

Siegfried si Seherezada

Siegfried si Seherezada

Conferintele de la Sosea

Siegfried si Seherezada

24 octombrie 2013, ora 18.00, Clubul Taranului

Muzeul National al Taranului Roman

   Muzeul National al Taranului Roman – cunoscut pe vremuri si ca Muzeul de la Sosea – continua ciclul sau de conferinte vizand dezbaterea publica a problematicii vaste a traditiilor in cultura romana actuala. Conferintele se adreseaza publicului larg, in mod special tinerilor specialisti din domeniile umaniste si se organizeaza, la Clubul Taranului.

   Muzeul National al Taranului Roman va invita joi, 24 octombrie 2013, ora 18.00, la Clubul Taranului, la Siegfried si Seherezada, o noua conferinta din ciclul Conferintelor de la Sosea, sustinuta de etnologul Serban Anghelescu.

Siegfried si Seherezada

   Despre celelalte editii ale Conferintelor de la Sosea puteti gasi texte, fotografii, inregistrari audio si loc de comentat, pe blog la: http://www.muzeultaranuluiroman.ro/conferinte/

Discutii pe Facebook
carturesti.ro

Iubitor de arta si bun-simt, dispus intotdeauna la flirt cu Social Media, Advertising, Copywriting, Jurnalism si Fotografie. Entuziast Wordpress si SEO, dar cu limita, jurnalist pensionat inainte de termen din pricina dezgustului politic.

Post a Comment

You don't have permission to register