Multumim pentru vizita! Incercam pe cat posibil sa ajutam la crearea de continut din arii precum cultura, educatie, stiinta. literatura si altele. Orice distribuire este binevenita, asadar va invitam cu drag sa folositi butoanele de Social Media.

Se cauta voci pentru un film documentar

Se cauta voci pentru un film documentar

Comunicat de presă: Se caută voci pentru un film documentar

   Strada Film intră în producție cu filmul documentar de lung metraj STRIGĂTE ȘI ȘOAPTE în regia Andrei Chiriac.

   Filmul își propune să exploreze adâncurile sufletului omenesc prin intermediul vocii umane. O incursiune în lumea emoțiilor, a reprimărilor, a aspirațiilor înăbușite. O luptă cu sinele și cu ceilalți.

   Ce se întâmplă atunci când vocea devine coșmarul nostru zilnic?

   Pentru a-și recăpăta vocea pierdută in mod misterios, personajele filmului se luptă cu urmele trecutului sperând că într-o zi vor putea din nou să vorbească normal.

   Nu întâmplător,  această luptă e un drum către ei înșiși. E un drum care îi provoacă să afle cine sunt cu adevărat și să privească atent înăuntrul lor.

   De-a lungul acestei căutari, sufletul începe să se vindece iar vocea se întoarce încet acasă.

   Pentru a finaliza perioada de cercetare, echipa de producție caută persoane de orice vârstă care au o voce prea subţire, prea ascuţită, prea răguşită, prea joasă sau nu mai pot vorbi (fără să acuze o boală fizică!).

    Toți cei care au întrebări referitoare la vocea lor neștiind care sunt cauzele unei voci atipice sau care brusc nu mai pot vorbi, pot contacta echipa de producție.

   Împărtășirea experiențelor personale poate prilejui întâlnirea cu medici specialiști și înlesni calea către recuperare.

   După înțelegerea etapelor pe care le presupune realizarea documentarului, persoanele care răspund acestei solicitări vor putea decide daca doresc sa participe la acest proiect cinematografic.

   Toți cei care sunt în situațiile descrise mai sus sau au cunoscuți cu astfel de caracteristici, sunt rugați să trimită mail la adresa: strigatesisoapte@stradafilm.ro

 __________________________

   STRIGĂTE ȘI ȘOAPTE (titlu în lucru) este câștigător la sesiunea I 2016 de concurs a Centrului Național al Cinematografiei, prezentat  cu succes în cadrul unor târguri internaționale de profil, susținut de medici foniatri din România.

Discutii pe Facebook
libhumanitas.ro

Raftul cu idei - cronica de teatru, recenzie de carte, evenimente culturale, educatie, psihologie.

Post a Comment

You don't have permission to register