Multumim pentru vizita! Incercam pe cat posibil sa ajutam la crearea de continut din arii precum cultura, educatie, stiinta. literatura si altele. Orice distribuire este binevenita, asadar va invitam cu drag sa folositi butoanele de Social Media.

Scoala de Duminica 2016 - UNATC ?I.L. Caragiale?

Scoala de Duminica 2016 – UNATC „I.L. Caragiale”

Scoala de Duminica 2016 – UNATC „I.L. Caragiale”

Sesiune cursuri – primavara 2016

Comunicat de Presa

   Indiferent de varsta sau pregatire, acum iti poti exersa visele intr-un mediu academic, alaturi pe profesori ai UNATC I.L.Caragiale

   Incepand cu 3 aprilie 2016, Universitatea Nationala de Arta Teatrala si Cinematografica ”I.L.Caragiale” Bucuresti, isi redeschide portile nu doar pentru studenti. Pentru al saselea an consecutiv, Scoala de Duminica demareaza cu o noua sesiune de cursuri intr-un nou format intensiv numit UNATC Alternativ. Profesori ai universitatii cu cea mai veche traditie din tara in domeniile teatru si cinematografie ii asteapta pe toti cei pasionati de aceste doua specializari sa isi imbunatateasca si exerseze calitatile intr-un mediu profesionist, cu valoare recunoscuta.

   Fata de anii trecuti, noul program UNATC Alternativ este centrat pe cursuri intensive, mai eficiente din punct de vedere al timpului dar si mai bogate in ceea ce priveste continutul. Noul concept este dedicat omului modern care are nevoie sa beneficieze de maximul de cunostinte si de experienta aplicata, intr-un format concentrat. In acest sens, am reorganizat Scoala de Duminica in UNATC Alternativ, din dorinta de a oferi un program de educatie nonformala mai eficient calitativ dar si cantitativ.

   In noua formula. Scoala de Duminica presupune in continuare un format de 10 cursuri, dar acestea sunt organizate in 5 duminici.

   Cursurile din sesiunea primavara 2016 sunt:

  1. ACTORIE – Conf. univ. dr. Mircea Gheorghiu si Asist. univ. dr. Mihai Bratila
  2. ACTORIE PENTRU TINERI (12 – 18 ANI). WORKSHOP INTENSIV – Lect. univ. dr. Dana Rotaru
  3. MARI REGIZORI SI POETICILE LOR FILMICE – Prof.univ.dr. Laurentiu Damian
  4. EDUCATIA SI EXPRESIA VORBIRII. TEHNICI DE COMUNICARE – Lect. univ. dr. Viorica Vatamanu
  5. ACTORIE DE FILM – Lect. univ. dr. Florin Kevorkian
  6. SCENOGRAFIA SI ARTA COSTUMULUI – Conf. univ. dr. Adriana Raicu
  7. DANS CONTEMPORAN SI EXPRESIVITATE CORPORALA – Lect. univ. dr. Lorette Enache
  8. FOTOGRAFIE SI ELEMENTE DE LIMBAJ VIZUAL – Lect. univ. dr. Dragos Popescu
  9. PRELUCRAREA FOTOGRAFIEI DIGITALE – Conf. univ. dr. Marius Nedelcu
  10. DEZVOLTAREA INTELIGENTEI EMOTIONALE PRIN TEHNICI TEATRALE – drd. UNATC si masterand in Psihoterapie Beatrice Meda

   La finalul cursului fiecare participant va obtine un atestat de absolvire eliberat de UNATC.

   Scoala de Duminica este un proiect educativ destinat tuturor categoriilor de varsta, indiferent de pregatirea profesionala, girat de Universitatea Nationala de Arta Teatrala si Cinematografica ’’I.L.Caragiale’’, ce ofera un cadru profesionist de pregatire teoretica si practica celor care vor sa dobandeasca notiuni elementare si practici avansate in domenii in care, astazi, se investeste extrem de putin in invatamantul romanesc.

   Soala de Duminica isi propune sa implementeze un model educational bazat pe cateva notiuni de baza: accesul la cultura si la notiuni fundamentale din domeniile de referinta teatru si film, promovarea unor cursuri concepute interactiv, diseminarea informatiilor de specialitate si formarea unui mod de a gandi teatral si cinematografic.
Mai multe detalii despre structura fiecarui curs, taxe de participare, reduceri si descrierea temelor pentru cele 5 intalniri, puteti gasi pe site-ul nostru. Inscrierile se fac pana pe data de 2 aprilie, trimitand pe adresa de mail scoaladeduminica@yahoo.com o copie dupa CI si optiunea pentru cursul ales sau la sediul Universitatii Nationale de Arta Teatrala si Cinematografica ”I.L.Caragiale” la Rectorat (etajul 1), de luni pana vineri, intre orele 11:00 si 16:00 (acte necesare: copie carte de identitate).

   Persoane de contact: Beatrice Meda, Tel.: 0726239797;  Gaurean Rodica, Tel.: 0722515100.

   Site oficial: www.unatc.ro/scoaladeduminica/index.php

   E-mail: scoaladeduminica@yahoo.com

Discutii pe Facebook
nemira.ro
Post a Comment

You don't have permission to register