Multumim pentru vizita! Incercam pe cat posibil sa ajutam la crearea de continut din arii precum cultura, educatie, stiinta. literatura si altele. Orice distribuire este binevenita, asadar va invitam cu drag sa folositi butoanele de Social Media.

reduceri carti

Top 100 Bestsellers de la Nemira. Reducere de 45%

   In perioada 1 octombrie – 7 octombrie, Nemira activeaza o reducere de pret de 45% intr-o promotie ce contine cele mai vandute 100 de carti ale editurii.

   Pentru ca a venit toamna si cantecul ploilor ne indeamna la lectura, in caldura coltului nostru de vise, promotia de reduceri carti de la Nemira e tocmai buna pentru reimprospatarea bibliotecii oricarui iubitor de carte.

   Astfel, devoratorii de literatura pot alege titluri semnate George R.R. Martin, Stephen King, Orson Scott Card, Joe Abercrombie, Frederick Pohl, Suzanne Collins si multi altii. Click aici pentru a fi redirectionati catre oferta. [link afiliat]

reduceri carti

Urmariti sectiunea de „Promotii si evenimente” in continuare, pentru alte oferte de reduceri carti.

Discutii pe Facebook
books-express.ro

Iubitor de arta si bun-simt, dispus intotdeauna la flirt cu Social Media, Advertising, Copywriting, Jurnalism si Fotografie. Entuziast Wordpress si SEO, dar cu limita, jurnalist pensionat inainte de termen din pricina dezgustului politic.

Post a Comment

You don't have permission to register