Multumim pentru vizita! Incercam pe cat posibil sa ajutam la crearea de continut din arii precum cultura, educatie, stiinta. literatura si altele. Orice distribuire este binevenita, asadar va invitam cu drag sa folositi butoanele de Social Media.

Recitalu? Nostru

Recitalu’ Nostru

Recitalu’ Nostru

Comunicat de presa

   Pe 4 martie, de la ora 19:30, Teatrul Nostru va invita la Lipscani Atelier Alternativ, la spectacolul „Recitalu’ Nostru”. Oferiti-le doamnelor si domnisoarelor un martisor teatral deosebit!

   Orice spectator isi doreste sa descopere actorii asa cum sunt ei, dezbracati de orice concepte si conceptii, dezbarati de mastile grele care le ascund personalitatile. Un spectacol de teatru nu le poate oferi aceasta satisfactie. Asa ca cel mai bun raspuns la curiozitatile publicului este… un recital. Doar acolo, actorii nu sunt personaje. Actorii sunt oameni. Sunt ei insisi. Cu caracterele lor. Cu povestile lor. Cu secretele lor.

   “Recitalu’ nostru” – o seara cu doi actori. O seara in care publicul este invitat in colturile sufletelor artistilor. Un eveniment cum rar intalniti in teatrul romanesc. Vi se vor deschide usile catre inimile actorilor. O ora de poezie si teatru. O ora despre iubire, moarte si viata. Un recital structurat in patru parti captivante: „2 barbati fara jumate”, „Institutiile statului”, „Masochismul la barbati” si „Vise cinematografice”.

Cu: Tadeus Minca, Sebastian Ghita si Corneliu Reu
Coloana sonora: Corneliu Reu
Concept: Tudor Sicomas

Discutii pe Facebook
libris.ro
Post a Comment

You don't have permission to register