Multumim pentru vizita! Incercam pe cat posibil sa ajutam la crearea de continut din arii precum cultura, educatie, stiinta. literatura si altele. Orice distribuire este binevenita, asadar va invitam cu drag sa folositi butoanele de Social Media.

Qui Est Mohamed?

Qui est Mahomed? – un spectacol al actualitatii

Catalina Mustata si Cosmin Sofron pe scena independenta: Qui est Mahomed? – un spectacol al actualitatii

Comunicat de presa

   Teatrul In Culise in colaborare cu Teatrul ARCA readuc in mansarda din La Scena (Calea Calarasilor nr. 55) o comedie indrazneata care vorbeste despre realitatea sociala in care traieste un cuplu al zilelor noastre: Qui est Mahomed?. Regizat de Theo Herghelegiu, spectacolul care ii are in distributie pe actorii Catalina Mustata si Cosmin Sofron, se va juca pentru prima data in aceasta formula duminica, 10 ianuarie, de la ora 15:00.

   Paris, cu zece ani in urma. Sau cu cinci. Sau acum. Arabi versus sarbi, cu alte cuvinte musulmani versus ortodocsi. Dar ce fac francezii? EA si EL sunt francezi normali. Un cuplu cu oarece vechime. Se intalnesc seara de seara acasa, in oaza de pace si afectiune care ar trebui sa fie caminul lor. Dar nu e. Razboiul de pe frontul casnic e cel putin la fel de feroce ca si cel de afara. Sa fie vreo legatura intre ele?

   Qui est Mahomed? este o comedie pe muchie de lacrima despre aparenta si esenta, scrisa de un autor in voga: Rémi de Vos. Un spectacol despre singuratate si disperare. O parabola usturatoare a degradarii Europei, strivita de rasturnarile sociale din ultimii 10 ani. O „excursie” in intimitatea cuplului modern, acaparat de cotidian si erodat de manipularea politica. Doua partituri actoricesti sustinute cu brio de Catalina Mustata si Cosmin Sofron.

QUI EST MAHOMED?

de Rémi de Vos, traducerea: Anca Rotescu

Cu: Catalina Mustata, Cosmin Sofron

Regia: Theo Herghelegiu

Miscarea scenica: Andreea Duta

Coloana sonora: Calin Grigoriu

Multumiri scenografului Daniel Tita

Teatrul In Culise. Din 2011, o mica armata de actori, regizori, teatrologi, tehnicieni, spectatori si oameni care iubesc teatrul. Suntem furnizori de distractie si bucurie. O echipa de visatori neimblanziti de sistem, care-si doresc sa-ti arate ca teatrul poate fi viu si adevarat si ca ramane acel tip de entertainment care merita timpul tau.

Mai multe detalii pe www.inculise.ro

Discutii pe Facebook
libris.ro
Post a Comment

You don't have permission to register