Multumim pentru vizita! Incercam pe cat posibil sa ajutam la crearea de continut din arii precum cultura, educatie, stiinta. literatura si altele. Orice distribuire este binevenita, asadar va invitam cu drag sa folositi butoanele de Social Media.

carti dezvoltare personala psihologie raftul cu idei

Putem iesi din caruselul emotiilor coplesitoare? Sfaturi practice privind recapatarea autocontrolului. Lansare de carte.

   Editura Herald si Libraria Carturesti Verona (Ceainaria Carturesti Verona – Str. Pictor Arthur Verona, nr. 13-15) au placerea de a va invita miercuri, 25 aprilie 2018, ora 18.30 la un eveniment special, un atelier de dezbateri si idei, intitulat sugestiv, Putem iesi din caruselul emotiilor coplesitoare? Sfaturi practice privind recapatarea autocontrolului”.

  • Nu stii cum sa depasesti sau sa gestionezi emotiile care te coplesesc?
  • Te simti manipulat, controlat sau mintit?
  • Esti tinta unor crize intense, violente si irationale?
  • Simti ca trebuie sa “fii delicat” pentru a evita urmatoarea confruntare?

   Daca ai raspuns „da”, este posibil ca tu sa te afli în dificultate în a-ti gestiona emotiile sau o persoana apropiata tie sa sufere de tulburare de personalitate borderline.

   Iata câteva întrebari la care cu siguranta vom gasi împreuna raspunsuri de la invitatii nostri, specialisti si psihologi.

   Va invitam, asadar, la un eveniment în care vom discuta despre gestionarea emotiilor coplesitoare si recapatarea autocontrolului, despre tulburarea de personalitate Borderline, despre convietuirea alaturi de o persoana cu emotii extreme, alaturi de invitatii nostri:  Odette Dimitriu, doctor în psihologie, conferentiar universitar la Facultatea de Psihologie a Universitatii Titu Maiorescu din Bucuresti si autor Herald, Mirela Pop  medic primar de recuperare medicala, medic homeopat si psihoterapeut de orientare cognitiv-comportamentala, Gabriela Deniz, coordonator al colectiei Psihopractica, Editura Herald, si psiholog. Evenimentul are scopul principal de a ne furniza informatii cu privire la gestionarea corecta a emotiilor, de a constientiza si identifica reactiile provocate de tulburarea de personalitate Borderline.

   Cu aceasta ocazie vom lansa colectia Psihopractica si titlurile: „Cum sa-ti gestionezi emotiile coplesitoare si sa-ti recapeti autocontrolul. Ghidul practic de terapie comportamentala dialectica” de  Matthew McKay, Jeffrey Brantley, Jeffrey C. Wood si „Borderline: Cum sa traiesti alaturi de o persoana cu emotii extreme” de Paul Mason, Randi Kreger

   Dezvoltata de Marsha Linehan pentru a trata tulburarea de personalitate borderline, terapia comportamentala dialectica (TCD) s-a dovedit o terapie eficienta pentru o multitudine de probleme de sanatate mintala, iar cercetarile i-au dovedit eficienta în special în gestionarea emotiilor coplesitoare si a suferintei psihologice, fara a pierde controlul si a actiona distructiv. Pentru a beneficia de efectele pozitive ale acestei terapii, din cartea de fata veti învata cum sa va dezvoltati abilitati în patru mari domenii psihologice:
– toleranta la stres si suferinta
– prezenta constienta (mindfulness)
– gestionarea emotiilor
– eficienta interpersonala

lansare carti dezvoltare personala psihologie raftul cu ideiCum sa-ti gestionezi emotiile carti dezvoltare personala   În Cum sa îti gestionezi emotiile coplesitoare si sa-ti recapeti autocontrolul veti descoperi exercitii, pas cu pas, pentru însusirea abilitatilor fundamentale care sa va ajute sa obtineti rezultate reale si durabile, indiferent de experienta personala în aria psihoterapiei. Pentru profesionisti, acesta va fi un ghid nepretuit, pe care îl pot recomanda cu încredere clientilor lor în orice faza a terapiei.

   carti dezvoltare personalaVolumul Borderline: cum sa traiesti alaturi de o persoana cu emotii extreme a ajutat deja 500 000 de oameni care au prieteni si rude ce sufera de tulburarea de personalitate borderline sa înteleaga aceasta tulburare distructiva, sa stabileasca limite si sa-si ajute persoanele apropiate sa nu mai apeleze la comportamente periculoase. Aceasta editie revizuita integral a fost actualizata cu ultimele cercetari despre tulburarea de personalitate borderline si cuprinde informatii despre aptitudinile de adaptare si de comunicare pe care le poti folosi pentru a-ti stabiliza relatia cu persoana apropiata care sufera de aceasta afectiune.

   Acest ghid te va ajuta:
– sa întelegi haosul situatiei
– sa te afirmi si sa-ti sustii nevoile
– sa aplanezi conflicte si certuri
– sa te protejezi pe tine însuti si pe ceilalti de comportamentul violent

Evenimentul va fi moderat de Sorin Lucaci (PR Editura Herald).

Intrarea este LIBERA în limita locurilor disponibile.

Contact: Sorin Lucaci, PR & Events Coordinator
0720.063.626

Discutii pe Facebook
libhumanitas.ro

Raftul cu idei - cronica de teatru, recenzie de carte, evenimente culturale, educatie, psihologie.

Post a Comment

You don't have permission to register