Multumim pentru vizita! Incercam pe cat posibil sa ajutam la crearea de continut din arii precum cultura, educatie, stiinta. literatura si altele. Orice distribuire este binevenita, asadar va invitam cu drag sa folositi butoanele de Social Media.

teatru

Proof (Dovada), in premiera la unteatru. Care este legatura dintre iubire si numerele prime?

Care este legatura dintre iubire si numerele prime?

   Proof de David Auburn este premiera lunii aprilie la unteatru. Spectacolul este programat în data de 3 aprilie de la ora 20:00, 13 aprilie de la 19:00, 19 aprilie de la ora 19:00 si 23 aprilie de la ora 20:00.

   Este o piesa de teatru scrisa în 2000 de dramaturgul american David Auburn. Premiera a avut loc în mai 2000, iar în octombrie a aceluiasi an spectacolul original a ajuns pe Broadway. Textul i-a adus autorului Premiul Pulitzer pentru dramaturgie în 2001.

   Regizorii Andrei si Andreeea Grosu s-au întâlnit relativ recent cu acest text si au fost fascinati de potentialul personajelor. Cuplul regizoral declara: „N-am vrut sa vorbim despre matematica, desi textul face asta pe alocuri. Noi am urmarit patru personaje care ne-au împins spre cautari mai adânci decât ne-am fi imaginat. Cu relatiile lor bogate, cu neîmplinirile lor si cu iubirea lor cu tot. Probabil e despre iubire si nu despre altceva. Noi asta am gasit în întâlnirea asta. Iubire.

   Spectacolul are o durata de ora si 30 de minute. Întâmplator sau nu, zilele cu reprezentatii în aprilie sunt numere prime. Montarea de la unteatru aduce pe scena un cuplu deja arhicunoscut, dar într-o noua postura: Marian Râlea joaca rolul lui Robert, tatal, iar Dana Rogoz are rolul fiicei Catherine.

Regia: Andrei si Andreea Grosu
Scenografia: Vladimir Turturica
Light Design: Dragoș Mărgineanu
Distributia: Marian Râlea, Dana Rogoz, Ionut Visan, Florentina Tilea

   Biletele pentru spectacolele de la unteatru sunt în vânzare pe platformele specializate, iar detaliile sunt disponibile pe unteatru.ro. Rezervarile se pot face prin SMS la 0721 268 516 sau email la rezervari@unteatru.ro , specificând numele, data, spectacolul si numarul de locuri.

Discutii pe Facebook

Iubitor de arta si bun-simt, dispus intotdeauna la flirt cu Social Media, Advertising, Copywriting, Jurnalism si Fotografie. Entuziast Wordpress si SEO, dar cu limita, jurnalist pensionat inainte de termen din pricina dezgustului politic.

Post a Comment

You don't have permission to register