Multumim pentru vizita! Incercam pe cat posibil sa ajutam la crearea de continut din arii precum cultura, educatie, stiinta. literatura si altele. Orice distribuire este binevenita, asadar va invitam cu drag sa folositi butoanele de Social Media.

Program teatru Arte dell? Anima 26 - 28 mai

Program teatru Arte dell’ Anima 26 – 28 mai

Program teatru Arte dell’ Anima 26 – 28 mai

Comunicat de presa

Joi, 26 mai 2016, ora 20:00 – Harold Night – ImproVice, Spectacol de improvizatie

   Harold este un spectacol adus in premiera in Romania de trupa ImproVice, creat in anii ’70 de americanul Del Close si jucat de atunci de mii de ori in SUA si in lume. Improvizatorii dau viata impreuna sugestiei publicului, iar scenele de improvizatie libera se intrepatrund si capata sens pe masura ce se construiesc, crescand suspansul cu fiecare minut. Monoloagele rupte din viata improvizatorilor, precum si cele 9 scene scurte, dar palpitante, tin spectatorii cu sufletul la gura pana la final.

   Vino sa deslusim impreuna sensul lui Harold!

Distributie: Adrian Neculae, Costi Spiridon, Dianina Andrei, George Dumitru, Laura Dinisor Obada, Madalina Fratila, Ottavio Weiscovici, Andrei Negoita

Suport artistic: 20 lei

Bilete si rezervari la Casa de bilete a Teatrului Arte dell’Anima – 0733.060.033/0733.060.034

Sambata, 28 mai 2016, ora 20:00 – Copii rai de Mihaela Michailov

   Inspirat dintr-un caz real, COPII RAI este un spectacol-manifest al generatiei „copy-paste”, al generatiei „la un click distanta” impotriva sistemului educational din scoli, dar si de acasa, un spectacol acut, necesar, care induce publicului teme clare de reflectie si actiune. Relatia abuziva profesor-elev, perpetuarea modelului „pedepsei” ca metoda de educatie, problema parintilor neatenti, problema bullying-ului, a asocierii procesului educational cu suferinta, a conceptelor predate, dar neaplicate, problema copilului de nivel slab care ajunge sa fie anihilat de un sistem in care doar „eroii” conteaza, sunt teme prezente in spectacol.

Distributie: Ana Maria Irimia, Raluca Juganaru, Alin Potop; Regia: Geanina Hergheligiu; Scenografia: Ruxandra Manolovici; Light design: Alexandru Bibere; Miscare scenica: Alina Iacov Lazar

Pret bilet: 30 lei

Bilete si rezervari la Casa de bilete a Teatrului Arte dell’Anima – 0733.060.033/0733.060.034

Discutii pe Facebook
books-express.ro
Post a Comment

You don't have permission to register