Multumim pentru vizita! Incercam pe cat posibil sa ajutam la crearea de continut din arii precum cultura, educatie, stiinta. literatura si altele. Orice distribuire este binevenita, asadar va invitam cu drag sa folositi butoanele de Social Media.

in culise

Program In Culise 24-27 Octombrie

Spectacolele se vor desfasura în spatiul din Piata Natiunile Unite nr. 3-5 (Imago Pub)

Rezervarile se fac la 0735 026 762 sau online pe http://inculise.ro/rezervari-online/

Bilete in avans pe http://bilete.ro


Vineri, 24 Octombrie

Ora 19:00

ASA SE ÎNTÂMPLA CU TOTI OAMENII OBISNUITI  (comedie amaruie despre relatii)

De Theo Herghelegiu

Cu: Maria Popovici, Paul Alexandru

Regia Cristian Bajora

Video: Alexandru Minculescu

Tehnic: Bogdan Ionescu

Durata: 1h

Pret bilet: 30 lei

   ”Poti spune usor ca universul n?are nici un rost. Nimeni nu se va supara. — Dar afirma acelasi lucru despre un individ oarecare; el va protesta si va lua chiar masuri spre a te sanctiona.

   Asa suntem cu totii: ne scoatem din cauza cînd e vorba de un principiu general si nu ne e rusine sa ne izolam într?o exceptie.” (Emil Cioran – Amurgul Gândurilor)

   Vietile oamenilor sunt atât de similare si ei nici macar nu-si dau seama. Toti se cred speciali, simt ca exista o sclipire undeva în interior si la final îsi dau seama ca totul, dar totul este în zadar. Bei în exces, manânci mai mult decât ai nevoie, schimbi barbatii si femeile din viata ta precum îti schimbi zilnic tricoul, dansezi, te droghezi.. sau din contra, te abtii de la excese si manânci numai radacini, te culci înainte de ora 22 si mereu cu aceeasi persoana si gata! ”Esti special”. Dar la final.. nu te deosebesti cu nimic de ceilalti. Te nasti, te consumi, îmbatrânesti si faci riduri, la fel ca restul, pentru ca mai apoi sa ramâi singur, exact cum te-ai nascut.

   O tragicomedie care reuseste sa stârneasca în tine dorinta de a te cunoaste mai bine si de a gasi acel sens al vietii de mult timp cautat. Vei râde, chiar daca amar, si te vei regasi în nelinistile si absurdul personajelor. Dar asa e viata, absurda. Si banala.

 in culise

Duminica, 26 Octombrie

Ora 19:00

IMAGINEAZA-TI CA ESTI DUMNEZEU  (comedie dulce-româneasca)

Dupa texte de Matei Visniec
Cu: Stefan Nistor, Florin Fratila. Maria Popovici, Alexandru Minculescu, Ioana Chelmus, Ionut Iftimiciuc
R: Cristian Bajora
Durata: 1h30

Pret bilet: 30 lei

   Primul spectacol produs si montat în spiritul si urmarind misiunea Teatrului In Culise, având în distributie actori tineri, foarte înzestrati si curajosi, folosindu-se de imensul atu al textelor lui Matei Visniec, Imagineaza-ti ca esti Dumnezeu propune o altfel de experienta pentru spectatori. Acestia vor putea vedea un teatru sincer, fara prea multa scenotehnica, dar cu siguranta socant si intrigant.

   Spectacolul vorbeste despre iubire, despre absurdul din vietile noastre, despre fuga continua spre ceva despre care de multe ori nu avem foarte multe informatii, despre România, despre teatru, si reuseste sa atinga si sa loveasca, fara sa plictiseasca niciun moment, prejudecati si idei periculos de amintit.

 

Luni, 27 Octombrie

Ora 20:00

MONOLOAGELE VAGINULUI – monodrama

Dupa: Eve Ensler

Cu: Diana Giubernea

Regia Mona Gavrilas

Durata: 1h

Pret bilet: 30 lei

   Foarte longeviv, spectacolul regizat de Mona Gavrilas a stârnit interesul publicului din toata tara, care a vrut sa îl vada si sa îl revada. Aceasta adaptare româneasca a unui text american celebru si controversat la vremea aparitiei sale, are câteva atuuri: subiectul abordat – universul feminin, cu emotiile si trairile specifice, viziunea regizorala care nu se bazeaza pe artificii, ci pe comunicarea cu publicul, care devine parte integranta în spectacol si, mai ales, jocul actoricesc al Dianei Giubernea, care se insinueaza ca o serpoaica, reusind sa îsi schimbe identitatea, sa calatoreasca în timp si în spatiu, împreuna cu toti cei din sala.

in culise

Discutii pe Facebook
libris.ro

Iubitor de arta si bun-simt, dispus intotdeauna la flirt cu Social Media, Advertising, Copywriting, Jurnalism si Fotografie. Entuziast Wordpress si SEO, dar cu limita, jurnalist pensionat inainte de termen din pricina dezgustului politic.

Post a Comment

You don't have permission to register