Multumim pentru vizita! Incercam pe cat posibil sa ajutam la crearea de continut din arii precum cultura, educatie, stiinta. literatura si altele. Orice distribuire este binevenita, asadar va invitam cu drag sa folositi butoanele de Social Media.

Premiile Creativitatii ARCUB UNATC 2016

PREMIILE CREATIVITATII ARCUB – UNATC 2016

Comunicat de presa

   Universitatea Nationala de Arta Teatrala si Cinematografica „I.L.Caragiale” in parteneriat cu ARCUB va invita la ceremonia de decernare a Premiilor Creativitatii ARCUB – UNATC. Evenimentul va avea loc la UNATC (str. Matei Voievod, nr. 75-77), sala Ileana Berlogea, pe data de 13 noiembrie, la ora 18:00.

Programul evenimentului:

ora 18:00 – deschidere eveniment cu exercitiu Commedia dell`Arte

ora 18:20 Festivitatea de premiere

ora 20:00 – inchidere eveniment cu exercitiu Commedia dell`Arte

   Premiile CREATIVITATII ARCUB – UNATC se acorda pentru a redescoperi si reevalua capacitatea mediului universitar de a determina noi directii de gandire si creatie. Universitari din toate generatiile dovedesc permanent o continua creativitate conceptuala si aplicativa, dezvoltand procese evolutive si noi perspective in campuri de activitate de maxima deschidere cognitiva.

   Universitati participante: Universitatea Nationala de Arta Teatrala si Cinematografica „I.L.Caragiale”, Universitatea Nationala de Arte din Bucuresti, Universitatea Naţionala de Muzica din Bucuresti, Universitatea din Bucuresti, Universitatea Politehnica din Bucuresti, Universitatea de Medicina si Farmacie „Carol Davila”, Universitatea de Stiinţe Agronomice si Medicina Veterinara Bucuresti, Universitatea Tehnica de Construcţii Bucuresti, Universitatea Hyperion, Universitatea de Arhitectura si Urbanism „Ion Mincu”.

   Castigatorii sunt desemnati de universitatile participante si, prin premiile decernate, UNATC impreuna cu ARCUB confirma public valoarea unor realizari si inovatii importante.

   La festivitatea de premiere vor participa studenti si cadre didactice din majoritatea universitatilor bucurestene, personalitati si jurnalisti.

   Va invitam sa fiti alaturi de noi in aceasta initiativa si impreuna sa contribuim la afirmarea unei mentalitati de pretuire a contributiilor inovatoare, din lumea universitara.

Discutii pe Facebook
carturesti.ro
Post a Comment

You don't have permission to register