Multumim pentru vizita! Incercam pe cat posibil sa ajutam la crearea de continut din arii precum cultura, educatie, stiinta. literatura si altele. Orice distribuire este binevenita, asadar va invitam cu drag sa folositi butoanele de Social Media.

PREMIILE CREATIVITATII ArCuB - UNATC 2015

PREMIILE CREATIVITATII ArCuB – UNATC 2015

PREMIILE CREATIVITATII ArCuB – UNATC 2015

Comunicat de presa

   Universitatea Nationala de Arta Teatrala si Cinematografica „I.L.Caragiale” va invita la ceremonia de decernare a Premiilor Creativitatii ArCuB – UNATC. Evenimentul va avea loc la UNATC (str. Matei Voievod, nr. 75-77), sala Ileana Berlogea, in data de 11 decembrie, la ora 18:00.

   Programul evenimentului:

   ora 18:00 Festivitatea de premiere

   ora 19:30 – exercitiu Commedia dell`Arte, coordonator prof.univ.dr. Mihai Gruia Sandu, Anul I Master.

Distributie: Clara Popadiuc, Mihai Mitrea, Cristina Juncu, Andrei Radu, Catinca Maria Nistor, Bogdan Florea, Ana-Maria Ivan, Silvana Mihai. Durata: 30 min.

   Premiile CREATIVITATII ArCuB – UNATC se acorda pentru a redescoperi si reevalua capacitatea mediului universitar de a determina noi directii de gandire si creatie. Universitari din toate generatiile dovedesc permanent o continua creativitate conceptuala si aplicativa, dezvoltand procese evolutive si noi perspective in campuri de activitate de maxima deschidere cognitiva.

   A selecta pentru a pune in evidenta noi contributii ale unor personalitati ce pot remodela viziunea asupra cunoasterii in universitatea contemporana constituie o misiune pe care UNATC, in colaborare cu Universitatile partenere in acest proiect, si-o asuma. Domeniile sunt stabilite de UNATC impreuna cu Universitatile partenere si includ: artele vizuale si plastice, constructiile, arhitectura, medicina, comunicarea, cibernetica, ingineria.

   Castigatorii sunt desemnati de Universitatile partenere si, prin premiile decernate, UNATC impreuna cu ArCuB confirma public valoarea unor realizari si inovatii importante.

   La festivitatea de premiere vor participa studenti si cadre didactice din majoritatea universitatilor bucurestene, personalitati si jurnalisti.

   Va invitam sa fiti alaturi de noi in aceasta initiativa si impreuna sa contribuim la afirmarea unei mentalitati de pretuire a contributiilor inovatoare din lumea universitara.

Discutii pe Facebook
libhumanitas.ro
Post a Comment

You don't have permission to register