Multumim pentru vizita! Incercam pe cat posibil sa ajutam la crearea de continut din arii precum cultura, educatie, stiinta. literatura si altele. Orice distribuire este binevenita, asadar va invitam cu drag sa folositi butoanele de Social Media.

Sub pragul de sus

Premiera Godot Cafe-Teatru: Sub pragul de sus, un one man show cu Razvan Vasilescu

Comunicat de presă. Premieră Godot Cafe-Teatru: Sub pragul de sus, un one man show cu Răzvan Vasilescu

   Într-un recital de actorie excepțional, Răzvan Vasilescu aduce în scenă, pentru prima dată în România, textul fascinant al dramaturgului american Glen Berger – în traducerea Antoantei Ralian. Premiera spectacolului Sub pragul de sus va avea loc sâmbătă, pe 13 mai, de la ora 22:00, la Godot Cafe-Teatru.

O Impresionantă expunere a unor probe evidente

   Într-o carte returnată cu 113 ani mai târziu – ceea ce înseamnă, în primul rând, o amendă astronomică – un bibliotecar olandez găsește un bilet de curațătorie strecurat între pagini ca semn de carte. Această descoperire neobișnută îl intrigă la culme și îl determină să plece într-o calătorie fabuloasă în jurul lumii. Din Olanda pâna la Londra, în China, în America și Australia, chiar și până pe Insula Paștelui, bibliotecarul străbate lumea-n lung și-n lat în căutarea personajului straniu căruia i-a trebuit mai mult de o viață de om să returneze un ghid de călătorie împrumutat.

   Fiecare “dovadă” pe care o găsește pe parcurs nu face decât să adâncească misterul. Toate indiciile duc către un personaj mitologic, a cărei existentă nu a fost niciodată dovedita până astăzi. În căutarea lui, prin lume și prin istorie, bibliotecarul nostru, devenit detectiv de nevoie, va ajunge la o concluzie extraordinară pe care ne-o v-a împărtăși și nouă sâmbătă seară.

   O poveste uluitoare care îl afectează și care ne inspiră pe noi toți, oferindu-ne răspunsuri pe care poate le-am căutat toată viața.

   Biletele pot fi rezervate online, direct în aplicația Godot Cafe-Teatru (disponibilă pe Android și iOS), sau telefonic, la: 0734 414 244.

Discutii pe Facebook
carturesti.ro

Raftul cu idei - cronica de teatru, recenzie de carte, evenimente culturale, educatie, psihologie.

Post a Comment

You don't have permission to register