Multumim pentru vizita! Incercam pe cat posibil sa ajutam la crearea de continut din arii precum cultura, educatie, stiinta. literatura si altele. Orice distribuire este binevenita, asadar va invitam cu drag sa folositi butoanele de Social Media.

Portrete III ? Purgatoriul cu portrete - spectacol de teatru

Portrete III – Purgatoriul cu portrete

   Pe 13 decembrie, Teatrul Nostru se intoarce la Teatrul de pe Lipscani. De aceasta data, cu un spectacol cum nu s-a mai vazut: Portrete III – Purgatoriul cu portrete. Asadar, Lipscani Atelier Alternativ (Teatrul de pe Lipscani) si Compania independenta “Teatrul Nostru” au bucuria de a anunta premiera oficiala a ultimei parti a “Trilogiei Portretelor”: “Portrete III – Purgatoriul cu portrete”, într-o distributie proaspata: Corneliu Reu, Tadeus Minca, Oana Burcescu, Lavinia Alexandru si Tudor Sicomas.

   Purgatoriul este locul unde ne ducem viata de zi cu zi. Întâlnim, în timpul vietii noastre, personaje diverse si diferite. Consideram ca trebuie sa judecam oamenii din jurul nostru. Dar pe noi cine ne judeca, oare? V-ati întrebat vreodata ce e dincolo? Nu-I asa ca toti va gânditi ca veti ajunge Sus? Si ca ceilalti, din jurul vostru, au destinatia Jos? Si daca ati afla ca locul ala de mijloc exista? Locul ala unde primesti un tichet de calatorie si avizul unui judecator?

   Pentru o seara, va invitam sa pasiti peste pragul usii Purgatoriului nostru. Pentru o seara, veti putea sa judecati Portretele noastre, fara sa va fie frica ca veti fi judecati, la rândul vostru. Va asteptam într-un loc pe unde ar trebui sa treaca fiecare om puternic din tara asta!

Portrete III – Purgatoriul cu portrete

Distributia:

Pazitorul Purgatoriului – Tudor Sicomas

Profu’ de cersit, un suflet ghidus – Corneliu Reu

Sid, un suflet parasit – Tadeus Minca

Eva, un suflet ratacit – Oana Burcescu

Maria Magdalena, un suflet pierdut – Lavinia Alexandru

 

Regie si concept: Tudor Sicomas si Sebastian Ghita

Coregrafie: Tadeus Minca

Sound & Light design: Sebastian Ghita

Portrete III – Purgatoriul cu portrete - spectacol de teatru

Discutii pe Facebook
libris.ro

Iubitor de arta si bun-simt, dispus intotdeauna la flirt cu Social Media, Advertising, Copywriting, Jurnalism si Fotografie. Entuziast Wordpress si SEO, dar cu limita, jurnalist pensionat inainte de termen din pricina dezgustului politic.

Post a Comment

You don't have permission to register