Multumim pentru vizita! Incercam pe cat posibil sa ajutam la crearea de continut din arii precum cultura, educatie, stiinta. literatura si altele. Orice distribuire este binevenita, asadar va invitam cu drag sa folositi butoanele de Social Media.

Portrete III la Teatrul de pe Lipscani

Portrete III la Teatrul de pe Lipscani

Portrete III la Teatrul de pe Lipscani

Comunicat de Presa

   Pe 9 aprilie 2016, la ora 19:00, Teatrul Nostru se intoarce la Teatrul de pe Lipscani. De aceasta data, cu un spectacol cum nu s-a mai vazut: “Portrete III – Purgatoriul cu portrete”.

   Asadar, Lipscani Atelier Alternativ (Teatrul de pe Lipscani) si Compania independenta “Teatrul Nostru” au bucuria de a anunta o noua reprezentatie a ultimei parti a “Trilogiei Portretelor”: “Portrete III – Purgatoriul cu portrete”, intr-o distributie proaspata: Corneliu Reu, Tadeus Minca, Oana Burcescu, Lavinia Alexandru si Tudor Sicomas.

   Purgatoriul este locul unde ne ducem viata de zi cu zi. Intalnim, in timpul vietii noastre, personaje diverse si diferite. Consideram ca trebuie sa judecam oamenii din jurul nostru. Dar pe noi cine ne judeca, oare? V-ati intrebat vreodata ce e dincolo? Nu-I asa ca toti va ganditi ca veti ajunge Sus? Si ca ceilalti, din jurul vostru, au destinatia Jos? Si daca ati afla ca locul ala de mijloc exista? Locul ala unde primesti un tichet de calatorie si avizul unui judecator?

   Pentru o seara, va invitam sa pasiti peste pragul usii Purgatoriului nostru. Pentru o seara, veti putea sa judecati Portretele noastre, fara sa va fie frica ca veti fi judecati, la randul vostru. Va asteptam intr-un loc pe unde ar trebui sa treaca fiecare om puternic din tara asta!

Portrete III – Purgatoriul cu portrete

Distributia: Pazitorul Purgatoriului – Tudor Sicomas, Profu’ de cersit, un suflet ghidus – Corneliu Reu, Sid, un suflet parasit – Tadeus Minca, Eva, un suflet ratacit – Oana Burcescu, Maria Magdalena, un suflet pierdut – Lavinia Alexandru

Regie si concept: Tudor Sicomas si Sebastian Ghita

Coregrafie: Tadeus Minca

Sound & Light design: Sebastian Ghita

   Nu uitati – pe 9 aprilie 2016, de la ora 19:00, veti putea pasi pragul Purgatoriului nostru doar la Teatrul de pe Lipscani!

Discutii pe Facebook
books-express.ro
Post a Comment

You don't have permission to register