Multumim pentru vizita! Incercam pe cat posibil sa ajutam la crearea de continut din arii precum cultura, educatie, stiinta. literatura si altele. Orice distribuire este binevenita, asadar va invitam cu drag sa folositi butoanele de Social Media.

Portrete I ? Ceainaria Urbana

PORTRETE I – CEAINARIA URBANA

PORTRETE I – CEAINARIA URBANA

Comunicat de presa

   Teatrul de Pica deschide stagiunea 2016-2017 cu reluarea spectacolului „Portrete I – Ceainaria cu portrete”, scenariu si concept – Tudor Sicomas, la Cetatea Artelor (Artidava, str. Henri Coanda, nr. 38), in data de 15 octombrie, de la 20:00, in cadrul evenimentului Noaptea Caselor#3.

   Va plimbati zilnic prin oras. Treceti mereu pe aceleasi strazi. Va treziti si va indreptati spre o tinta precisa. Niciodata nu intoarceti privirea in dreapta sau in stanga. Niciodata nu zaboviti cu privirea asupra detaliilor din jur. V-ati gandit vreodata ca, poate, daca v-ati desprinde ochii de dalele trotuarului ati descoperi lumea? Nu traim singuri.

   Religia e un produs uman. Bigotismul si falsii mantuitori sunt peste tot. Crucea lui Hristos e distrusa pe zi ce trece de perversitatea celor din jur. Ca sa scapam, trebuie sa fugim de viata, intr-un han parasit de Dumnezeu.

   Dragostea la prima vedere e greu de gasit. Dragostea la prima vedere e si mai greu de pastrat. Sa te-ndragostesti e lucru mare. Iubirea e un joc, pe care doi copii il joaca de-a lungul vietii. Iubiti, zambiti si aplaudati dragostea.

   Sunt doar franturi, mici cioburi de portrete urbane pe care le puteti admira intr-o frumoasa oglinda teatrala.

   Distributia: Lavinia Alexandru – Irma Lambert, Ea; Stefan Opreanu – Pastorul Shannon, Baiatul; Antonio-Tadeusz Minca – Armand; Oana Burcescu – Maggie Pisica, Fata; Tudor Sicomas – Maestrul de ceremonii.

   Coordonare si coloana sonora: Tudor Sicomas

   Un spectacol marca Teatrul de Pica.

    Intrarea pe baza de donatii. Rezervari: 0724.657.411, 0731.775.510
REZERVAREA TELEFONICA PREALABILA ESTE OBLIGATORIE.

Discutii pe Facebook
libris.ro
Comments
Post a Comment

You don't have permission to register