Multumim pentru vizita! Incercam pe cat posibil sa ajutam la crearea de continut din arii precum cultura, educatie, stiinta. literatura si altele. Orice distribuire este binevenita, asadar va invitam cu drag sa folositi butoanele de Social Media.

Plic #2 se lanseaza

Plic #2 se lanseaza

Comunicat de Presa

 

Vineri, 15 mai, la ora 19:30 va avea loc lansarea celui de-al doilea numar al publicatiei (Plic), o revista in clubul Control, str. Constantin Mile, nr. 4. Scopul evenimentului de lansare Plic #2 este de a introduce participantii in atmosfera redactiei, combinand idei si concepte care au aparut de-a lungul evolutiei proiectului pana la forma sa finala. Intrarea la eveniment se va face pe baza achizitionarii revistei (13 lei) care va fi insotita de un set de stickere bonus.

Plic #2 se lanseaza

Echipa revistei este formata exclusiv din tineri si isi propune sa aduca o schimbare pe piata presei scrise din Romania. (Plic) a fost conceputa drept o alternativa la revistele „de adolescenti” de pe piata, orientata in principal pe arta urbana. Este mesterita in totalitate de un grup de liceeni, fara implicarea niciunui adult. (Plic) este revista lor, pe hartie, din dragoste. Sau, dupa cum a descris-o Cristian Lupsa, membru fondator al Decat o Revista si bun prieten al redactiei: o revista care reflecta cum vad ei lumea inconjuratoare, relatia cu capitala (si celelalte doua orase din care trimit materiale corespondentii), aventurile si esecurile personale, felul in care se raporteaza la oamenii pe care ii admira si cu care interactioneaza.

Discutii pe Facebook
carturesti.ro
Post a Comment

You don't have permission to register