Multumim pentru vizita! Incercam pe cat posibil sa ajutam la crearea de continut din arii precum cultura, educatie, stiinta. literatura si altele. Orice distribuire este binevenita, asadar va invitam cu drag sa folositi butoanele de Social Media.

gala extraordinara balet opera nationala bucuresti liceul de coregrafie Floria Capsali

Opera Nationala Bucuresti prezinta miercuri, 13 iunie, Gala Extraordinara de Balet a Liceului de Coregrafie „Floria Capsali”

   Opera Nationala Bucuresti prezinta miercuri, 13 iunie 2018, începând cu ora 18:30 Gala Extraordinara de Balet a Liceului de Coregrafie „Floria Capsali”. Regia artistica poarta semnatura Mihaelei Tiganus Vasilovici.

(Video: Sebastian Bucur / Opera Nationala Bucuresti)

În cadrul programului artistic, Liceul de Coregrafie „Floria Capsali” prezinta elevi care au câstigat premii importante în cadrul Olimpiadei si Concursurilor de Balet Nationale. Pe scena Operei Nationale Bucuresti vor evolua elevi ale claselor V – XII cu momente solistice si de ansamblu. Programul include fragmente din balete clasice, lucrari coregrafice contemporane si de caracter si suite de dansuri populare românesti.  În prima parte a spectacolului se va prezenta actul III din baletul „Baiadera” de Ludwig Minkus.

   Prezenta Liceului de Coregrafie „Floria Capsali” la Olimpiade si Concursuri de Balet Nationale si Internationale a fost încununata cu cele mai înalte premii si diplome. De asemenea, absolventii liceului sunt angajati prin concurs, fie la Opera Nationala Bucuresti sau la alte Teatre Nationale si Internationale. Datorita calitatii învatamântului coregrafic românesc, elevii beneficiaza de burse la scoli de balet de renume mondial.

   Biletele se gasesc pe http://tickets.operanb.ro/ si la casa de bilete a Operei Nationale Bucuresti (program luni – duminica între orele 10:00 – 13:00 si 14:00 – 19:00).

Discutii pe Facebook
nemira.ro

Iubitor de arta si bun-simt, dispus intotdeauna la flirt cu Social Media, Advertising, Copywriting, Jurnalism si Fotografie. Entuziast Wordpress si SEO, dar cu limita, jurnalist pensionat inainte de termen din pricina dezgustului politic.

Post a Comment

You don't have permission to register