Multumim pentru vizita! Incercam pe cat posibil sa ajutam la crearea de continut din arii precum cultura, educatie, stiinta. literatura si altele. Orice distribuire este binevenita, asadar va invitam cu drag sa folositi butoanele de Social Media.

o zi de vara

„O zi de vara” – spectacol „balneoclimateric” despre mecanismele esentiale de functionare ale vietii

Teatrul Nottara – Sala George Constantin
Luni, 11 Noiembrie 2013,
Luni, 25 noiembrie 2013 

Ora 19:30

o zi de vara

    „[…]Un spectacol care sa surprinda viata asa cum este, in esenta ei, un spectacol care sa vorbeasca strict, concentrat si la obiect despre ceea ce numim „mecanismele esentiale de functionare ale vietii” si in special ale socialului, ale relatiilor dintre oameni.
 
    Un spectacol care sa vorbeasca, cu cinism, cruzime, frust si sarcastic, cu umor implicit, despre ceva care este de la sine cinic, crud, frust si sarcastic: Viata. Viata noastra cea de toate zilele, in “minunata lume noua” de consum, de criza, de haita sociala, de “competitie”, de ras si de plans pe care o construiesc zilnic 7 miliarde de fiinte bipede „fara pene si cu unghii late”.
 
   7 miliarde de fiinte care se indeletnicesc zilnic, volens nolens, cu lupta pentru supravietuire, pentru bani, pentru putere, pentru o masina, pentru un casa mai mare, pentru o piscina, pentru petrol, pentru o tara, pentru aur, pentru resurse, pentru sabotarea celuilalt, pentru o Femeie (sau mai multe), pentru a fi mai tare, mai bazat, mai smecher, mai ciumec, mai cool, mai fancy, mai trendy, mai dotat, mai erect, mai pe faza, mai pe situatie, mai pe figuri, mai pe scheme, mai al dracu’ … decat cine???
 
   Raspuns simplu – decat Celalalt.
 
   Cine este Celalalt? – “Aproapele” nostru.”

O ZI DE VARA
adaptare de Marcel Top dupa Slawomir Mrozek
http://ozidevara.wordpress.com
 
Distributia:
Flavia Cazacu – DAMA 
Valentin Corneanu – IZBUT 
Nicu Rotaru – NEIZBUT

Regia:
Marcel Top

Teatrul Nottara – Sala George Constantin
Luni, 11 Noiembrie 2013
Luni, 25 Noiembrie 2013

Ora 19:30

Imagini din piesa „O zi de vara”, in regia lui Marcel Top

 

Discutii pe Facebook
carturesti.ro

Iubitor de arta si bun-simt, dispus intotdeauna la flirt cu Social Media, Advertising, Copywriting, Jurnalism si Fotografie. Entuziast Wordpress si SEO, dar cu limita, jurnalist pensionat inainte de termen din pricina dezgustului politic.

Post a Comment

You don't have permission to register