Multumim pentru vizita! Incercam pe cat posibil sa ajutam la crearea de continut din arii precum cultura, educatie, stiinta. literatura si altele. Orice distribuire este binevenita, asadar va invitam cu drag sa folositi butoanele de Social Media.

O seara cu Marcel Iures

O seara cu Marcel Iures la Grand Cinema & More

Comunicat de presa: O seara cu Marcel Iures la Grand Cinema & More din Baneasa Shopping City

   O seara cu Marcel Iures este un eveniment live – prezentat in Premiera la Grand Cinema & More din Baneasa Shopping City in Bucuresti, in data de 16 septembrie 2017, ora 18.00 – care ofera publicului roman ocazia de a-l cunoaste mai bine pe marele nostru actor.

  Marcel Iures ii va dezvalui Irinei Margareta Nistor, moderatorul acestui eveniment, secretele carierei sale, insa cei doi vor vorbi si despre viata, arta si frumos. La final va exista o sesiunea de Intrebari si Raspunsuri cu publicul prezent.

   Evenimentul „O seara cu Marcel Iures”, de sambata 16 septembrie, reprezinta o ocazie unica pentru fani de a-l cunoaste mai bine pe marele actor.

   Biletele pot fi cumparate direct de la casa de bilete din incinta Grand Cinema & More din Baneasa Shopping City sau online pe site-ul Grand Cinema & More.

   S-au pus in vanzare si biletele pentru premiera de gala a filmului „Octav”, cu Marcel Iures in rolul principal, care va avea loc pe data de 4 octombrie, la Sala Palatului, incepand cu ora 19:00.

   La eveniment va participa intreaga echipa, alaturi de regizorul Serge Ioan Celebidachi, producatorul Adela Vrinceanu-Celebidachi, directorul de imagine Blasco Giurato si actorii din film: Marcel Iures, Victor Rebengiuc, Andi Vasluianu, Lia Bugnar, Ioan Andrei Ionescu, Maria Obretin, Stefan Velniciuc, Mihai Dinvale, Roxana Guttman, Silviu Biris, Dana Rogoz, Alexandru Mandu, Alex Bogdan, Eric Aradits, Alessia Tofan, etc..

   Publicul prezent va fi intampinat, inca de la intrare, cu o inedita expozitie de fotografie, realizata in premiera pentru Romania, in care vor descoperi imagini din arhivele personale ale actorilor. O ocazie extraordinara pentru iubitorii de film de a-i observa pe protagonistii din „Octav” in diferite ipostaze inca din primii ani de viata, pana in prezent.

   Biletele la Premiera de Gala sunt puse in vanzare in reteaua Eventim si pe eventim.ro.  Filmul „Octav” este clasificat cu AG (Audienta Generala). Lung-metrajul, regizat de Serge Ioan Celebidache, este o coproductie Romania – Marea Britanie, realizata cu sprijinul Centrului National al Cinematografiei, iar producator este Adela Vrinceanu Celebidachi. Lansarea oficiala in cinematografe a filmului va avea loc pe 6 octombrie 2017.

   Teaserul filmului, creat de Good Hands, poate fi urmarit aici. Mai multe detalii despre filmul OCTAV pe Pagina de Facebook.

Discutii pe Facebook
books-express.ro

Raftul cu idei - cronica de teatru, recenzie de carte, evenimente culturale, educatie, psihologie.

Post a Comment

You don't have permission to register