Multumim pentru vizita! Incercam pe cat posibil sa ajutam la crearea de continut din arii precum cultura, educatie, stiinta. literatura si altele. Orice distribuire este binevenita, asadar va invitam cu drag sa folositi butoanele de Social Media.

O noua intalnire din seria ?ArtDialog?. Ion Caramitru si Crina Semciuc la Institutul Cultural Roman

O noua intalnire din seria „ArtDialog“. Ion Caramitru si Crina Semciuc la Institutul Cultural Roman

 

   Miercuri, 20 mai, de la ora 18.30, la Institutul Cultural Roman (Aleea Alexandru 38, Bucuresti), va avea loc o noua intalnire din seria „ArtDialog“. Invitatii conferintei sunt actorii Ion Caramitru si Crina Semciuc. Moderator: Mirela Sandu.

   Destinate tinerilor si nu numai, conferintele organizate de ICR in seria „ArtDialog” reunesc, in formatul unor interviuri cu public, personalitati din lumea artelor. Invitatii – artisti cu o vasta experienta si colegi ai lor mai tineri – le vorbesc celor prezenti despre parcursul lor profesional, de la primii pasi pana la consacrare. Programul li se adreseaza atat aspirantilor la o cariera artistica, cat si celor care doresc sa se familiarizeze cu artele contemporane printr-un contact nemijlocit cu cei care le dau viata.

Intrarea este libera, in limita locurilor disponibile.

O noua intalnire din seria „ArtDialog“. Ion Caramitru si Crina Semciuc la Institutul Cultural Roman

Discutii pe Facebook
books-express.ro
Post a Comment

You don't have permission to register