Multumim pentru vizita! Incercam pe cat posibil sa ajutam la crearea de continut din arii precum cultura, educatie, stiinta. literatura si altele. Orice distribuire este binevenita, asadar va invitam cu drag sa folositi butoanele de Social Media.

O noapte furtunoasa

O noapte furtunoasa la Teatrul Arte dell’Anima

Comunicat de presa

   Pe 14 noiembrie, de la ora 20:00 si pe 20 noiembrie, de la ora 19:00, Teatrul Arte dell’Anima prezinta noi reprezentatii a celei mai recente productii ale sale – „O noapte furtunoasa”, de I.L. Caragiale, in regia lui Florin Lita. Distributia este formata din: Alexandru Banciu (Jupan Dumitrache sau Titirca Inima-Rea), Adrian Piciorea (Nae Ipingescu), Mircea Alexandru Baluta (Chiriac Sotirescu), Vlad Linta (Spiridon Ionescu), Voicu Aanitei (Rica Venturiano), Vlad Brumaru (Ghita Tircadau), Bianca Cuculici (Veta Dumitrache), Ana Cretu (Zita Venturiano). Scenografia este semnata de Ioana Colceag.

   In urma celei de-a doua editii a proiectului-concurs Anima pentru societate, proiectul „O noapte furtunoasa” al lui Florin Lita a iesit castigator. Astfel, a luat nastere un spectacol proaspat, o viziune noua a comediei lui Caragiale. Cu o distributie formata exclusiv din actori foarte tineri, aflati la inceput de cariera, „O noapte furtunoasa” de la Teatrul Arte dell’Anima prezinta mahalaua romaneasca de inceput de final de secol XIX intr-o maniera actuala, subliniind contemporaneitatea operei lui I.L. Caragiale.

   Astfel, cocheta sala a Teatrului Arte dell’Anima este transformata cu totul si isi asteapta spectatorii care vor deveni parte din spectacol, luand parte la actiunea gandita de Caragiale si reconstruita de tanarul regizor Florin Lita. Nu ratati, deci, sansa de a fi prezenti la un spectacol care va amuza, va va detensiona, dar si care va va pune pe ganduri. Si, asa cum si-a propus de la deschiderea sa, Teatrul Arte dell’Anima va promite intalnirea cu si descoperirea unor tineri artisti talentati pe care ii veti aplauda si in viitor.

   Ne dorim ca publicul sa simta ca face parte din spatiul de joc. De aceea, regia este gandita sa includa intreg spatiul teatrului, nu doar scena; casa lui Jupan Dumitrache este chiar cladirea teatrului; iar spectacolul depaseste ingradirea impusa de scena, existand parti din spectacol care se vor juca pe strada, in „vazu’ lumii”, vorba lui Nenea Iancu.

   Va invitam, asadar, pe 14 noiembrie, de la ora 20:00 si pe 20 noiembrie, de la ora 19:00, la spectacolul „O noapte furtunoasa” de I.L. Caragiale, la Teatrul Arte dell’Anima (str. Fainari nr. 17D). Biletele se gasesc la sediul teatrului. Rezervari la tel. 0733.060.033. Mai multe detalii si pe adresa office@artedellanima.ro

   Teatrul Arte dell’Anima – Din suflet pentru Arta!

Discutii pe Facebook
books-express.ro
Post a Comment

You don't have permission to register