Multumim pentru vizita! Incercam pe cat posibil sa ajutam la crearea de continut din arii precum cultura, educatie, stiinta. literatura si altele. Orice distribuire este binevenita, asadar va invitam cu drag sa folositi butoanele de Social Media.

Noutatile lunii Aprilie la Fundatia Calea Victoriei

Noutatile lunii Aprilie la Fundatia Calea Victoriei

Noutatile lunii Aprilie la Fundatia Calea Victoriei

Comunicat de Presa

   Acum ca primavara si-a intrat cu totul in drepturi este momentul ideal pentru a incepe proiecte si a explora noi domenii de cunoastere. Te asteptam in luna aprilie la Fundatia Calea Victoriei cu o serie de cursuri relaxante si evenimente savuroase despre antropologie, istoria monarhiei, dezvoltare personala, magie si civilizatie japoneza.

   Vino sa afli mai multe despre Tarot si Lumea simbolurilor cu functie terapeutica si sa-ti completezi cunostintele pe acest subiect ascultandu-l pe lectorul Georges Colleuil, scriitor si cercetator francez renumit. Vei descoperi ca Tarotul poate functiona ca metoda de terapie si instrument ce poate inlesni autovindecarea. Te asteptam la acest eveniment luni, 18 aprilie, la 19.00.

   Daca te pasioneaza antropologia, la conferinta Exceptionalismul Romanesc, in 13 aprilie, ora 19.00, antropologul Vintila Mihailescu discuta despre clisee mai mult sau mai putin justificate despre cum sUnt romanii sau cat de diferiti sunt fata de alte popoare. Aceasta conferinta va analiza originile si utilizarile exceptionalismului romanesc, de la inceputurile modernitatii si pana in prezent.

   Patrunde intr-o lume plina de armonie la evenimentul Ceremonia Japoneza a Ceaiului, in 16 aprilie, ora 11:00, la Grand Hotel Continental. Dincolo de frumusetea kimonourilor, de gratia si perfectiunea miscarilor, de gustul delicat al ceaiului verde, de prospetimea arajamenului floral, dincolo de “aerul” complet Japonez, Chanoyū ascunde o practica meditativa extrem de rafinata de care te poti bucura.

   Vrei sa cunosti mai multe despre una dintre cele mai fascinante perioade din istoria Europei? Atunci te asteptam la cursul Magie si filozofie in Renastere, unde vei afla care erau activitatile intelectuale si ideile aparute in aceasta perioada de inflorire culturala. Impreuna cu Cristian Vechiu, vei intelege legatura dintre spiritualitate si filozofie in perioada Renasterii si vei descoperi misterele si nelinistile acelei epoci.

   Nu uita sa te inscrii din vreme la noul curs propus de istoricul Anita Sterea, despre Istoria Monarhiei. Cele patru intalniri, ce vor incepe in 21 aprilie, sunt dedicate Regelui Carol I, Regelui Ferdinand, Regelui Carol al II-lea si Regelui Mihai. Vei calatori in trecutul apropiat si vei intelege care a fost rolul regalitatii in dezvoltarea sociala si culturala a tarii, precum si schimbarile benefice in mentalitatea noastra, care au intervenit in acest rastimp.

   La final de luna, in 26 aprilie, ora 19:00, ai intalnire cu Cristian Ezri, specialistul in comunicare si dezvoltare care te va initia in Arta negocierii: Cum sa obtii ceea ce iti doresti. Afli cum trebuie sa te pregatesti pentru o negociere, care sunt strategiile prin care sa ajungi la rezultatul dorit si cum le poti adapta propriilor tale nevoi.

   Gasesti programul complet al cursurilor din luna aprilie accesand: www.victoriei.ro. Inscrieri la contact@victoriei.ro

    Fundatia Calea Victoriei este o institutie culturala independenta care concepe cursuri si evenimente in domenii culturale si de dezvoltare personala. Misiunea noastra este sa inspiram tinerii si adultii prin arte si stiinte umaniste, abordate intr-o maniera interactiva.

 

Discutii pe Facebook
Post a Comment

You don't have permission to register