Multumim pentru vizita! Incercam pe cat posibil sa ajutam la crearea de continut din arii precum cultura, educatie, stiinta. literatura si altele. Orice distribuire este binevenita, asadar va invitam cu drag sa folositi butoanele de Social Media.

Notenkraker

Notenkraker pe scena Nottara, la FEST(IN) PE BULEVARD

Notenkraker pe scena Nottara, la FEST(IN) PE BULEVARD

Comunicat de presa

   La Teatrul Nottara se va juca pe 10 octombrie spectacolul Notenkraker sau… Al cincilea anotimp, scris de Ernst Theodor Amadeus Hoffmann, al Teatrului de Revistă Ginta latină din Chișinău. Spectacolul deschide festivalului Teatrului Nottara, FEST(IN) PE BULEVARD (ce va avea loc în perioada 10-22 octombrie 2016), luni, 10 octombrie, la ora 18.45 la sediul din Magheru. Mai multe detalii aici.

   Acest spectacol ce vine din Republica Moldova prevede intuitiv anotimpul copilăriei care nu ţine cont de intemperii şi schimbări ale naturii. El ne povesteşte de copilărie, de acea copilărie cu adâncimi şi înălţimi nebănuit de fericite, în mare măsură, date uitării de către cei maturi.

   Notenkraker sau …Al cincilea anotimp…  este preconizat pentru toate vârstele şi, cu siguranţă, exponenţii tuturor vârstelor vor avea prilejul de a recolta profitul moral scontat, atât de necesar societăţii, ce vine să ne îndemne să realizăm acţiuni importante întru a pune stăpânire reală pe un viitor decent”, se arată în descrierea spectacolului.

   Notenkraker sau…Al cincilea anotimp… vine să completeze tezaurul repertorial al Teatrului de Revistă „Ginta latină” cu încă o perlă scenică pusă întru îmbogăţirea spirituală a consumatorilor de produse teatrale moderne.

   Biletele pot fi achiziționate aici.

_______

Sursa cover photo: Teatrul de revista Ginta latina

Discutii pe Facebook
libris.ro
Post a Comment

You don't have permission to register