Multumim pentru vizita! Incercam pe cat posibil sa ajutam la crearea de continut din arii precum cultura, educatie, stiinta. literatura si altele. Orice distribuire este binevenita, asadar va invitam cu drag sa folositi butoanele de Social Media.

MY FRENCH FILM FESTIVAL

MY FRENCH FILM FESTIVAL

MY FRENCH FILM FESTIVAL, la a 2-a editie in Romania, intre 18 ianuarie si 18 februarie, disponibil gratuit pe Orange TV Go

Comunicat de presa

   Filmele celei de-a sasea editii a MyFrenchFilmFestival, primul festival online de film francez, vor fi disponibile in mod gratuit in Romania prin aplicatia Orange TV Go, pe laptop, tableta si smartphone, sau pe site-ul tvgo.orange.ro in perioada 18 ianuarie – 18 februarie 2016. Iubitorii de arta cinematografica francofona din intreaga lume vor putea viziona cele 23 de filme inscrise in festival prin platforma online myfrenchfilmfestival.com. Selectia filmelor, precum si detaliile festivalului, au fost comunicate la deschiderea oficiala, in data de 17 ianuarie, la cinematograful Elvire Popesco, unde s-a proiectat in premiera unul din filmele participante.

   SELECTIA. In total, in Romania, vor putea fi vizionate 23 de filme, dintre care 10 lungmetraje si 10 scurtmetraje vor concura in mediul online timp de o luna, iar doua lungmetraje si un scurtmetraj vor putea fi urmarite in afara competitiei.

   UNDE POT FI VIZIONATE FILMELE? In Romania, filmele din cadrul festivalului sunt subtitrate si accesibile gratuit pe site-ul tvgo.orange.ro sau in aplicatia Orange TV Go (traficul de date este taxat in functie de serviciul de internet folosit).

   Filmele sunt disponibile si pe platforma online myfrenchfilmfestival.com, precum si pe platformele celor 40 de parteneri, care difera in functie de tara. Lista include si platforma iTunes in peste 90 de tari. Scurtmetrajele pot fi vizionate gratuit. Lungmetrajele sunt gratuite in anumite tari (India, Polonia, Rusia, dar si in America latina sau in Africa). In restul lumii, acestea pot fi achizitionate in cadrul unui pachet (5,99 EURO), sau individual (1,99 EURO).

   JURIUL. In acest an, juriul va fi alcatuit din 5 regizori de renume international si va fi prezidat in exclusivitate de un regizor strain, a carui opera a atras un interes deosebit in intreaga lume. Membrii juriului se vor reuni la Paris si vor fi prezenti pe toata durata evenimentului

   PREMIILE. Trei premii diferite vor fi acordate la incheierea festivalului: Premiul pentru Regie Chopard, Premiul Publicului Lacoste (utilizatorii de Internet din intreaga lume pot vota pentru filmul lor preferat pe platforma online a festivalului), Premiul Presei internationale (juriul, compus din jurnalisti care colaboreaza cu principalele ziare straine, va desemna filmul castigator).

Discutii pe Facebook
carturesti.ro
Post a Comment

You don't have permission to register