Multumim pentru vizita! Incercam pe cat posibil sa ajutam la crearea de continut din arii precum cultura, educatie, stiinta. literatura si altele. Orice distribuire este binevenita, asadar va invitam cu drag sa folositi butoanele de Social Media.

Meditatie si Arta pe-ndelete

Meditatie si Arta pe-ndelete | Antropologie Culinara. Ostrovul Viilor.

Sambata, 14 septembrie 2013, initiativa culturala 27 de Ragazuri ne invita pe toti la doua evenimente culturale: 

Meditatie si Arta pe-ndelete

Meditatie si Arta pe-ndelete   Cand nu stii incotro te indrepti este bine sa te opresti. Si sa intrebi. Meditatia este acel moment, de dupa ce ti-ai strigat intrebarea, cand te asezi in liniste, sa asculti.
Ascultam timp de 30-40 de minute, iar apoi cu mintea limpede si asezata, ne focusam pe arta din jurul nostru si stam cu atentie la panda sa vedem ce misca in noi.
La final, conversatie libera pe terasa la cafea si pricomigdale.

Toate acestea se vor intampla in mansarda galeriei de arta contemporana Aiurart.

Ora: 10:00 am.
Locatie: Aiurart, Strada Lirei 21, Bucuresti, Romania. [Harta aici]
Intrarea este libera.

Prezentarea event-ului: https://www.facebook.com/events/598942326816164/

Accesul se face in baza inscrierii (contact@27deragazuri.ro) si in limita locurilor disponibile.

Antropologie Culinara. Ostrovul Viilor.

   Ostrovul viilor este o sarbatoare, un obicei stravechi, un prag simbolic, care anunta sfarsitul verii si inceputul culesului de struguri. Acum ceva vreme aceste celebrari erau importante pentru oamenii satului, timpul lor era adesa ocupat de obtinerea si conservarea hranei. Monica Stroe ne provoaca la o discutie despre cum vinul si hrana sunt parte din identitatea si patrimoniul nostru cultural, despre confluente regionale, despre bucataria taraneasca si gastronomia romaneasca de astazi. Revenim la simturi prin vorbe si degustare de mancaruri traditional romanesti din Banat, Muntenia, Transilvania, Moldova si Dobrogea.

Antropologie Culinara. Ostrovul Viilor

Cu Monica Stroe. Antropolog cu multe diplome de specializare obtinute atat in tara cat si in strainatate, actual cadru didactic asociat la catedra de sociologie a Scolii Nationale de Studii Politice ?i Administrative, Monica Stroe este un social scientist in adevaratul sens al cuvantului. Puteti citi ultima ei cugetare din Dilema Veche.

Prezentarea event-ului: https://www.facebook.com/events/1412713528947347/

Ora: 14:00
Locatie: La un Ceai, str. Luigi Cazzavillan, nr 25 [Harta aici]
Intrarea este libera.

Discutii pe Facebook

Iubitor de arta si bun-simt, dispus intotdeauna la flirt cu Social Media, Advertising, Copywriting, Jurnalism si Fotografie. Entuziast Wordpress si SEO, dar cu limita, jurnalist pensionat inainte de termen din pricina dezgustului politic.

Post a Comment

You don't have permission to register