Multumim pentru vizita! Incercam pe cat posibil sa ajutam la crearea de continut din arii precum cultura, educatie, stiinta. literatura si altele. Orice distribuire este binevenita, asadar va invitam cu drag sa folositi butoanele de Social Media.

Martisoare culturale la Fundatia Calea Victoriei: Stil si Moda. Make-up. Design. Pictura

   În luna Martie, Fundatia Calea Victoriei va ofera martisoare culturale spre rasfatul doamnelor si domnisoarelor. Va invitam sa alegeti dintre cursurile de Stil vestimentar feminin, Machiaj, Pictura, Povestile cuplurilor celebre si Ateliere de dezvoltare personala.

   Pentru a fi cochete si dichisite la venirea primaverii, am pregatit pentru dumneavoastra Atelierul de Stil vestimentar feminin, din 4 Martie. La acest curs veti afla cum sa va alegeti hainele asa încât sa va puneti în evidenta calitatile, dar si cum sa combinati nuante si tonuri de culoare. Iar Cursul practic de machiaj, din 14 Martie va ofera instrumentele si tehnicile de baza pentru crearea machiajului perfect atât pentru zi cât si pentru seara, precum si sfaturi personalizate. În plus, fiecare cursanta va primi o trusa profesionala de machiaj.

   Atelierul Cresterea încrederii în sine si dezvoltarea charismei, din 2 Martie va ajuta sa fiti o prezenta publica placuta si admirata. Prin exercitiile de stapânire a tracului si gestionarea emotiilor, veti afla cum sa socializati mai usor cu cei din jur si sa comunicati cu lejeritate.

  Aduceti eleganta si inovatia în casa dumneavoastra, explorând diverse stiluri ale designului interior la cursul de Introducere în Design interior si Arhitectura, din 12 Martie . Învatati cum sa aplicati în propria locuinta câteva reguli simple si eficiente pentru a va transforma casa în cuibul confortabil pe care vi-l doriti.

Atelierul de pictura si creativitate din 6 Martie va permite sa va jucati cu propria imaginatie si, în acelasi timp, sa explorati patru mari curente artistice: Art nouveau, Pointilismul, Cubismul si Expresionismul. Picturile se vor realiza pe patru suporturi diferite si vor combina texturi si tehnici aparte pentru fiecare dintre ele.

   O luna a feminitatii si a optimismului nu putea fi completa fara povestile de dragoste ce au ramas în istorie. Va asteptam sa patrundeti în lumea pasionala a îndragostitilor la cursul Cupluri celebre dincolo de mit, unde îi vom cunoaste pe Antoniu si Cleopatra, Paris si Elena, dar si cupluri apropiate vremurilor noastre, precum Scott si Zelda Fitzgerald sau Simone de Beauvoir si Jean-Paul Sartre.

Înscrierile la cursuri se fac la contact@victoriei.ro

Mai multe detalii la  www.victoriei.ro

martisoare culturale

În luna martie puteti încerca din programul Fundatiei Calea Victoriei:

Cresterea încrederii în sine si dezvoltarea charismei, din 2 Martie

Emil Cioran: cartile, prietenii, iubirile, din 2 Martie

Atelier de fotografie urbana: de la „poze” la fotografii, din 4 Martie

Atelier de Stil vestimentar feminin, din 4 Martie

Tehnici si strategii de Vânzare, din 6 Martie

Atelier de dictie si de vorbire, din 9 Martie

Curs de Branding personal, din 11 Martie

Atelier de Nutritie: „Suntem ceea ce mâncam”, din 12 Martie

Atelier de astronomie – teorie si observatii astronomice, din 12 Martie

Introducere în Design interior si Arhitectura, din 12 Martie  

Curs practic de machiaj, din 14 Martie

Introducere în arta actorului, din 16 Martie

Curs de Istoria Artei, din 19 Martie

Cabala prin povesti, din 23 Martie

Jurnalism narativ – atelier practic, din 25 Martie

Discutii pe Facebook
nemira.ro

Iubitor de arta si bun-simt, dispus intotdeauna la flirt cu Social Media, Advertising, Copywriting, Jurnalism si Fotografie. Entuziast Wordpress si SEO, dar cu limita, jurnalist pensionat inainte de termen din pricina dezgustului politic.

Post a Comment

You don't have permission to register