Multumim pentru vizita! Incercam pe cat posibil sa ajutam la crearea de continut din arii precum cultura, educatie, stiinta. literatura si altele. Orice distribuire este binevenita, asadar va invitam cu drag sa folositi butoanele de Social Media.

Opera balet spectacol pentru copii magazinul de papusi Raftul cu idei

Magazinul de papusi, spectacol al Studioului de Balet pentru Copii si Tineret al Operei Nationale Bucuresti

   Opera Nationala Bucuresti prezinta joi, 14 iunie 2018, începând cu ora 18:30 spectacolul pentru copii Magazinul de papusi.

   Studioul de Balet pentru Copii si Tineret al Operei Nationale Bucuresti a fost înfiintat în anul 1982 de catre Magdalena Rovinescu, scoala de balet pentru copii functioneaza de atunci, fara întrerupere. Condus artistic de fosta prim-balerina a Operei Nationale Bucuresti, Studioul de Balet si-a propus si a reusit sa descopere si sa promoveze tinere talente care poarta faima baletului românesc în întreaga lume.

   Viitorii balerini sunt selectionati si repartizati în clase de balet specializate în dans clasic, de caracter, modern si contemporan. În fiecare an, munca lor este aplaudata si recunoscuta în spectacolul devenit deja traditional „Magazinul de papusi”.

   Magdalena Rovinescu despre Studioul de Balet pentru Copii si Tineret al Operei Nationale Bucuresti: „Elevii mei îmi mentin dorinta de a dansa si ma fac ca uneori sa ma simt… copil. Studioul de Balet îsi propune sa atraga copii si tinerii spre arta, promoveaza simtul estetic si educa într-o maniera moderna si eficienta caracterele tinerilor.”

   Sensibila si severa, Magdalena Rovinescu îi învata pe copii sa se miste cu eleganta, sa asculte muzica de balet, sa aiba o tinuta dreapta si frumoasa, sa-si disciplineze pasii, sa iubeasca muzica si dansul, într-un cuvânt sa contribuie la educatia artistica si la conturarea unei personalitati de exceptie.

   Biletele se gasesc pe http://tickets.operanb.ro/ si la casa de bilete a Operei Nationale Bucuresti (program luni – duminica între orele 10:00 – 13:00 si 14:00 – 19:00).

Discutii pe Facebook
nemira.ro

Raftul cu idei - cronica de teatru, recenzie de carte, evenimente culturale, educatie, psihologie.

Post a Comment

You don't have permission to register