Multumim pentru vizita! Incercam pe cat posibil sa ajutam la crearea de continut din arii precum cultura, educatie, stiinta. literatura si altele. Orice distribuire este binevenita, asadar va invitam cu drag sa folositi butoanele de Social Media.

Lansarea volumului Misterul din podul casei

Lansarea volumului Misterul din podul casei

Lansarea volumului Misterul din podul casei

Comunicat de Presa

   Editura Cutiuta cu povesti va invita cu mic, cu mare la prima lansare!

   Vineri, 18 martie 2016, ora 18:00, va asteptam cu voie buna la Victoria Art, str. Tache Ionescu, nr. 29, pentru a sarbatori lansarea cartii de povesti Misterul din podul casei, autoare Ana-Maria Stefan, ilustratii de Sara Gharazeddine.

   Intram in poveste inca de la inceputul serii, cand actrita Victoria Dicu ne ghideaza drumul pana in podul casei, unde ne asezam pe pernite moi si povestim despre eroi. Apoi, coloram si noi povestea ajutati de ilustratoarea Sara Gharazeddine si cumparam volumul semnat de autoare!

   Ne vedem, asadar, vineri, 18 martie, ora 18:00, la Victoria Art pentru a petrece o ora plina de veselie si pentru a descoperi… Misterul din podul casei!

Ce sa mai… nici nu a apucat sa-si rosteasca toate cuvintele ca… POOF! Ne-am trezit cu totii intr-o camera intunecata… Dar, ce sa vezi, mirosea atat de bine, poate prea bine! Invaluiti de mirosul ce parea un amestec de fructe stoarse si miere, ne invarteam in bezna podului.

   Misterul din podul casei este volumul de debut al tinerei scriitoare Ana-Maria Stefan.

   Rezerva un loc pentru seara lansarii cu un email la hadad@cutiuta-cu-povesti.ro pana la 16 martie. Activitati destinate intervalului de varsta 3 – 12 ani. Intrarea este gratuita. Locuri limitate! Pretul unui volum este 30 lei. Pretul unui volum cu serviciul de personalizare (poza si dedicatie) este 50 lei. Pentru personalizarea volumului va rugam sa ne scrieti pana pe 15 martie.

   Despre editura Cutiuta cu povesti. Editura Cutiuta cu povesti promoveaza lecturi prin care copiii sa se descopere pe sine si sa cunoasca lumea inconjuratoare intr-un mod distractiv, interactiv si aplicabil in viata fiecaruia dintre ei. Serviciile de personalizare de carte pe care le oferim completeaza misiunea noastra.

Discutii pe Facebook
libris.ro
Post a Comment

You don't have permission to register