Multumim pentru vizita! Incercam pe cat posibil sa ajutam la crearea de continut din arii precum cultura, educatie, stiinta. literatura si altele. Orice distribuire este binevenita, asadar va invitam cu drag sa folositi butoanele de Social Media.

Lansarea cartii de povesti Calutul din margareta

Lansarea cartii de povesti Calutul din margareta

Lansarea cartii de povesti Calutul din margareta

Comunicat de presa

   Editura Cutiuta cu povesti lanseaza volumul Calutul din margareta, autoare Andreea Calinescu, ilustratii Alexia Udriste, intr-un loc de… poveste!

   Va invitam sambata, 21 mai, ora 11:00, la Gradina Botanica din Bucuresti, sa ne bucuram impreuna de aparitia unei carti de povesti care ii invata pe copii importanta prieteniei, perseverentei si colaborarii.

   Veniti alaturi de noi sa ascultam pasaje din carte in lectura autoarei, apoi sa ne plimbam cu ghid prin Gradina Botanica si sa intram la minunatele sere de flori.

   Va asteptam cu limonada, fursecuri facute in casa si multe exemplare din Calutul din margareta, care abia asteapta sa fie citite cu pofta!

   Sarbatorim luna florilor si va oferim intrare gratuita la Gradina Botanica pentru un copil si un adult si intrare gratuita la sere pentru copii.

   Locuri limitate! Confirmati acum prezenta la eveniment cu un e-mail la hadad@cutiuta-cu-povesti.ro pana la 18 mai 2016. Activitati destinate copiilor cu varste cuprinse intre 4 si 12 ani, in intervalul orar 11:00-13:00.

   Editura Cutiuta cu povesti, care editeaza carti realizate 100% in Romania, promoveaza lecturi prin care copiii sa se descopere pe sine si sa cunoasca lumea inconjuratoare intr-un mod distractiv, interactiv si aplicabil in viata fiecaruia dintre ei. Adiacent, oferim servicii de personalizare a cartilor publicate.

Discutii pe Facebook
libhumanitas.ro
Post a Comment

You don't have permission to register