Multumim pentru vizita! Incercam pe cat posibil sa ajutam la crearea de continut din arii precum cultura, educatie, stiinta. literatura si altele. Orice distribuire este binevenita, asadar va invitam cu drag sa folositi butoanele de Social Media.

La Scena - OPEN BLUES NIGHT by Foxy Lady

La Scena – OPEN BLUES NIGHT by Foxy Lady

La Scena – OPEN BLUES NIGHT by Foxy Lady

Comunicat de Presa

   „Orice situatie nefericita este un cantec blues care asteapta sa fie creat” – asa spunea celebra Amy Winehouse. Noi spunem ca acolo unde este blues, nu mai e loc de tristete, angoase sau regrete. Exista doar muzica.

   Te asteptam marti, pe 8 martie, de la 21:00, sa-ti lasi gandurile negre in fata pragului nostru si sa te lasi purtat de o muzica vibranta, in compania invitatilor nostri speciali: Roxana Stroe (voce, chitara), Sabin Taranu (bass), Nicu Georoiu (tobe) si invitat lor, Catalina Oana Beta (voce). Pentru ca blues-ul nu se canta. Se simte.

   Open Blues Night by Foxy Lady!

    Incurajam pe deplin participarea tuturor muzicienilor aflati in sala astfel incat actul muzical sa fie cat mai diversificat. Va asteptam cu drag, cu mic, cu mare si speram ca acest spatiu sa devina locul permanent de intalnire al tuturor muzicienilor romani de blues.

Intrare: 20 lei

Pentru informatii si rezervari, suna la 0724 081 810.

Discutii pe Facebook
libris.ro
Post a Comment

You don't have permission to register