Multumim pentru vizita! Incercam pe cat posibil sa ajutam la crearea de continut din arii precum cultura, educatie, stiinta. literatura si altele. Orice distribuire este binevenita, asadar va invitam cu drag sa folositi butoanele de Social Media.

La Paris Monser!

„La Paris Monser!” – Fantezie muzicala cu parfum interbelic la Teatrul Nottara

Comunicat de presă: „La Paris, Monșer!” – Fantezie muzicală cu parfum interbelic la Teatrul Nottara

Asociația SmartArt și Compania All’s Choir&Ballet, în parteneriat cu Teatrul Nottara, vă așteaptă joi, 27 aprilie, de la ora 19.00, la spectacolul La Paris Monser!

LA PARIS, MONȘER!

Regia: Alin Horia Mânzat; Scenariul: Ștefan Neagrău

Cu: Mădălina Constantin, Anfisa Fugaru, Ligia Necula, Florentina Picuș, Marius Nine, Adrian Strezea, Alin Horia Mânzat, Alexandru Burca (pian), Gaby Stănescu (vioară), Quartetto Emozione

   Fantezie muzicală cu parfum interbelic, La Paris, Monșer! este o poveste originală, care adună pe scenă personaje ale Bucureștiului și ale Parisului de odinioară, pentru bucuria celor care știu să oprească timpul în loc.

   Gazdele întâmplărilor „cu cântec” sunt Mița Biciclista, geișa autohtonă a Micului Paris, Zița, discipola ei cu bovarisme de cârciumăreasă, și Monșer, filosoful melancolic de Dâmbovița, care surprinde spectacolul lumii în a sa „cârciumioară la Șosea”. Aceste personaje vă invită într-o călătorie muzicală, în cadrul căreia se întâlnesc pe scenă Cristian Vasile cu Maria Tănase, înainte ca amicul nostru, Monșer, să pornească spre Paris, ca să împlinească visul damelor mai sus amintite.

   La Paris, Monșer! descoperă boema din Montmartre, Jean Moscopol cântă sub același acoperiș cu Edith Piaf, iluziile de amor ale Micului și Marelui Paris se întrepătrund, într-un carusel muzical care îmbină refrenele românești ale epocii cu cele de pe malurile Senei, în compania unui cvartet atemporal, Quartetto Emozione, a pianistului Alexandru Burcă a soliștilor All’s Choir & Ballet Company, Mădălina Constantin, Florentina Picuș, Anfisa Fugaru, Ligia Necula, Marius Nine și Adrian Strezea.

________________

   Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în rețeaua IaBilet.ro (Magazinul Muzica, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Agențiile Perfect Tour, standul de bilete de la Metrou Unirii, lângă casa de bilete Metrorex, Magazinele Uman și IQ BOX, pe terminalele self-service ZebraPay din toată țara, la Hard Rock Cafe) și pe aplicațiile de IOS și Android iaBilet. Biletele se pot cumpăra și de la casa de bilete a Teatrului Nottara.

Discutii pe Facebook
nemira.ro

Raftul cu idei - cronica de teatru, recenzie de carte, evenimente culturale, educatie, psihologie.

Post a Comment

You don't have permission to register