Multumim pentru vizita! Incercam pe cat posibil sa ajutam la crearea de continut din arii precum cultura, educatie, stiinta. literatura si altele. Orice distribuire este binevenita, asadar va invitam cu drag sa folositi butoanele de Social Media.

Kryptonited Z.inc

Kryptonited Z.inc – Comic Book Store, Ceainarie & Cafenea Locul unde devii propriul supererou!

   Pasionatii de supereroi, filme, seriale, jocuri video, benzi desenate si boardgames îsi pot petrece timpul la Kryptonited Z.inc, noul local aflat pe o strada linistita a cartierului Cotroceni, exact în spatele Pietei Cotroceni si în aproprierea Facultatii de Medicina, care are un ambient deosebit si o tematica aparte, desprinsa din lumea fantastica a supereroilor.

   Oaspetii Kryptonited Z.inc se pot bucura de o multime de boardgames, de la cele clasice precum Catan sau Activity pâna la cele tematice precum Risk cu The Walking Dead sau Monopoly cu Marvel Heroes. Din meniu nu lipsesc nici ceaiurile aromate, cafeaua parfumata si ciocolatele calde delicioase, acestea contribuind la o atmosfera cât mai placuta. Tot aici ei se pot juca pe XBox sau pot iesi din cotidian, devenind adevarate rockstar-uri cu Guitar Hero Full Band (chitara, tobe si microfon), acesta fiind atractia principala pentru XBox.

Kryptonited Z.inc

   În local se afla si magazinul cu produse de pe site-ul Kryptonited Z.inc (www.kzinc.net) care ofera o gama vasta de articole vestimentare, figurine, accesorii si benzi desenate cu supereroii consacrati apartinând universurilor Marvel si DC, cu personajele din filmele si serialele care au avut un impact cultural de referinta de-a lungul timpului (Star Wars, Game of Thrones, The Simpsons, Disney etc.), cu desenele animate inspirate din cultura japoneza (Pokémon, Dragonball Z, Naruto), precum si cu jocuri video (Assassin’s Creed, Mario etc.). Clientii au astfel posibilitatea de a vedea caracteristicile deosebile ale produselor si de a se convinge de calitatea lor ridicata, acestea fiind licentiate în mod oficial.

Kryptonited Z.inc

   În cazul în care clientii nu pot ajunge la magazin, acestia au alternativa de a-si comanda produsele (ideale pentru cadouri!) si online, cu marele avantaj ca le putem livra în toata tara.

   Sunteti asteptati în fiecare zi la Kryptonited Z.inc sa deveniti supereroi! Pentru rezervari si informatii suplimentare sunati la 07.2007.2009 sau verificati pagina de Facebook: www.facebook.com/kzincro.

   Kryptonited Z.inc: Where everything is made of awesome!

Contact:

Facebook: www.facebook.com/kzincro

Website: www.kzinc.net

Adresa: Str. Dr. Panait Iatropol nr. 21 (lânga Piata Cotroceni, Facultatea de Medicina Carol Davila)

Telefon: 07.2007.2009

Email: kryptonitedzinc@gmail.com

Discutii pe Facebook
nemira.ro

Iubitor de arta si bun-simt, dispus intotdeauna la flirt cu Social Media, Advertising, Copywriting, Jurnalism si Fotografie. Entuziast Wordpress si SEO, dar cu limita, jurnalist pensionat inainte de termen din pricina dezgustului politic.

Post a Comment

You don't have permission to register