Multumim pentru vizita! Incercam pe cat posibil sa ajutam la crearea de continut din arii precum cultura, educatie, stiinta. literatura si altele. Orice distribuire este binevenita, asadar va invitam cu drag sa folositi butoanele de Social Media.

Jurnalul unui c?ine scris de un puric Dan - Lansare de carte

Jurnalul unui câine scris de un puric Dan, cel mai recent titlu al scriitorului Dan Puric. Lansare Diverta in locatie noua!

Diverta deschide un magazin în Piata Romana, lânga Academia de Studii Economice

   Diverta a deschis vineri, 9 mai, în Piata Romana nr.5, la coltul strazii Caderea Bastiliei, lânga Academia de Studii Economice, cel de-al saptelea magazin pe care retailerul îl detine în Bucuresti. Reteaua Diverta are în prezent 24 de magazine si o cifra de afaceri de 10 mil euro.

   Cu ocazia deschiderii, Diverta invita cititorii pe data de 15 mai, ora 17.00,  în noua locatie din Caderea Bastiliei la lansarea cartii Jurnalul unui câine scris de un puric Dan, cel mai recent titlu al scriitorului Dan Puric.

   Toti clientii care trec pragul magazinului în prima luna de la deschidere vor beneficia de 15% reducere pentru orice produs cumparat.

   Magazinul este organizat dupa un concept nou, unic pentru retailer, datorita arhitecturii cladirii, care permite organizarea spatiului în zone de interes pentru clienti. Diverta din Caderea Bastiliei va miza pe zona universitara în care se afla si va veni în întâmpinarea tinerilor printr-un mix de produse pe gustul lor, ce include gadgeturi unice pe piata, jocuri de societate, jocuri video, colectii de papetarie fashion, la care se adauga carti, jucarii si filme.

Jurnalul unui câine scris de un puric Dan

   Din dorinta de a le oferi celor care îi calca pragul o experienta completa de petrecere a timpului liber, retailerul va fi gazda permanenta a unor activitati diverse, precum lansari de carte, workshopuri dedicate copiilor si adultilor, seri de lectura, într-un spatiu special amenajat la mansarda. Din iunie, Divertei i se va alatura o cafenea unde pasionatii de boardgame-uri vor putea testa ultimele noutati din domeniu.

   Sub sloganul „Mereu ceva nou”, Diverta este cel mai important retailer de entertainment si dezvoltare personala, cu magazine în cele mai importante orase ale tarii, organizate dupa un concept unic, structurat pe trei zone de interes: „Îmi place”, „Ma joc si învat” si „Am succes”. În magazinele Diverta se gasesc categorii variate de produse precum carte, papetarie, jucarii, film, jocuri video.

Discutii pe Facebook
carturesti.ro

Iubitor de arta si bun-simt, dispus intotdeauna la flirt cu Social Media, Advertising, Copywriting, Jurnalism si Fotografie. Entuziast Wordpress si SEO, dar cu limita, jurnalist pensionat inainte de termen din pricina dezgustului politic.

Post a Comment

You don't have permission to register