Multumim pentru vizita! Incercam pe cat posibil sa ajutam la crearea de continut din arii precum cultura, educatie, stiinta. literatura si altele. Orice distribuire este binevenita, asadar va invitam cu drag sa folositi butoanele de Social Media.

Iubeste-ma? AMERICA! de Claudia Motea & AL. G. Croitoru

Iubeste-ma… AMERICA! de Claudia Motea & AL. G. Croitoru

Iubeste-ma… AMERICA! de Claudia Motea & AL. G. Croitoru

Comunicat de presa

Teatrul Arte dell’ Anima va invita duminica, 28 februarie, la ora 19:00, la un spectacol de gala – Iubeste-ma… AMERICA! de Claudia Motea & AL. G. Croitoru.

Iubeste-ma… AMERICA! evoca povestea fascinanta a unei actrite din Romania, Stela, care, proaspat ajunsa pe meleagurile Americii, intampina peripetiile de adaptare, specifice oricarui emigrant din lume.

Spectacolul a fost premiat in America si in Romania, cucerind publicul spectator atat prin conceptul sau inedit de teatru-film, fiind o ingemanare intre arta teatrala si arta filmica, cat si prin jocul actritei romano-canadiene Claudia Motea, care interpreteaza nu mai putin de opt personaje cu varste intre 25 si 80 de ani, sub bagheta regizorala a maestrului AL. G. Croitoru.

In rolul principal, Stela, actrita: canta, danseaza, vorbeste cu Statuia Libertatii, devine inger pazitor ingrijindu-si aripile, prafuite uneori, mananca stele cu iubitul ei, traind sentimentul libertatii in plin New York. De pe scena, Stela interactioneaza cu celelalte sapte personaje de pe ecran.

La sfarsitul piesei, fiecare spectator se va regasi cu siguranta in povestea Stelei, intelegand de ce, in cronici, Claudia Motea este numita Giulietta Masina a zilelor noastre.

Pret bilet: 35 lei. Bilete si rezervari la Casa de bilete a Teatrului Arte dell’ Anima – 0733.060.033 sau pe pagina de facebook a Teatrului Arte dell’ Anima.

Discutii pe Facebook
libris.ro
Post a Comment

You don't have permission to register