Multumim pentru vizita! Incercam pe cat posibil sa ajutam la crearea de continut din arii precum cultura, educatie, stiinta. literatura si altele. Orice distribuire este binevenita, asadar va invitam cu drag sa folositi butoanele de Social Media.

INSCRIERI LA FESTIVALUL MARATONUL TEATRULUI INDEPENDENT

INSCRIERI LA FESTIVALUL MARATONUL TEATRULUI INDEPENDENT EDITIA a VI-a

INSCRIERI LA FESTIVALUL MARATONUL TEATRULUI INDEPENDENT EDITIA a VI-a
6 iunie – 7 august 2016
Comunicat de presa

Unul dintre cele mai importante evenimente dedicate teatrului independent, Maratonul Teatrului Independent – Bucharest Fringe Festival, incepe inscrierile pentru cea de-a VI-a editie.

Pe aceasta cale invitam trupele si organizatiile de teatru independent din toata tara sa se inscrie pana pe 7 august 2016 in competitia Maratonului Teatrului Independent.

Conditii de participare:*
– Se pot inscrie in Festival spectacole independente care au avut premiera pana la data de 31 Iulie 2016.**
– Spectacole independente: spectacole care nu sunt produse direct de teatre finantate de la bugetele de stat
– Maratonul Teatrului Independent incurajeaza inovatia, originalitatea, curajul artistic si debutul – principii care se regasesc in criteriile de selectie ale Festivalului.

*Fisa de inscriere poate fi descarcata de pe site-ul festivalului: www.teatrulapropo.ro (la rubrica Noutati) sau ca raspuns la un mail trimis la comunicare@teatrulapropo.ro

** Se accepta, in cazul in care vizionarea spectacolului nu este posibila, inscrierea si in baza unei inregistrari video complete a spectacolului.

Dupa completare, fisa va fi trimisa pe adresa comunicare@teatrulapropo.ro, pana cel tarziu pe data de 7 august 2016, ora 24:00.

Juriul de specialitate format din: Monica Andronescu, Oltita Cintec, Oana Cristea-Grigorescu, Cristiana Gavrila si Cristina Rusiecki va alege un numar de 10-15 spectacole, cele mai bune si originale productii independente ale stagiunii 2015 – 2016.

Spectacolele selectionate vor intra in competitia Maratonului Teatrului Independent in perioada 15 Septembrie – 2 octombrie 2016 pentru cele 7 premii acordate in cadrul Festivalului.

Va asteptam cu drag sa va inscrieti!

Discutii pe Facebook
carturesti.ro
Post a Comment

You don't have permission to register