Multumim pentru vizita! Incercam pe cat posibil sa ajutam la crearea de continut din arii precum cultura, educatie, stiinta. literatura si altele. Orice distribuire este binevenita, asadar va invitam cu drag sa folositi butoanele de Social Media.

?I LOVE MOZART? - un CONCERT DE GALA sub bagheta dirijorului Tiberiu SOARE

I LOVE MOZART – un CONCERT DE GALA sub bagheta dirijorului Tiberiu SOARE

I LOVE MOZART – un CONCERT DE GALA sub bagheta dirijorului Tiberiu SOARE

Comunicat de Presa

   Fundatia Calea Victoriei va invita la un concert efervescent dedicat lui W. A. Mozart, in 5 mai, de la 19:00, la Sala Radio – Studioul de concerte „Mihail Jora”, pentru a sarbatori 260 de ani de la nasterea celui mai indragit compozitor din toate timpurile.

   Dirijorul Tiberiu Soare si Symphactory Orchestra ne vor acompania intr-o calatorie miraculoasa si stralucitoare in universul lui Mozart, insufletita de vocile unor artisti tineri, foarte talentati: soprana Diana Tugui, mezzosoprana Martiniana Antonie si baritonul Jean-Kristof Bouton.

   Publicul va avea parte de o seara memorabila, in care va fi rasfatat cu momente de gratie din opere celebre semnate W.A. Mozart: Nunta lui Figaro, Cossi fan tutte, Don Giovanni si Rapirea din Serai.

   Ne vom indragosti de suntele instrumentelor, ne vom emotiona ascultand vocalize si duete splendide, ne vom amuza de comicul personajelor si vom aplauda miracolul muzicii mozartiene.

   Charismaticul Tiberiu Soare ne va povesti despre geniul lui Mozart, despre frumusetea aparte a muzicii sale, despre contrastele si sublimul muzical in creatia compozitorului austriac din secolul al XVIII-lea.

   La finalul concertului publicul se va bucura de lansarea cartii “VORBE DESPRE MUZICA SI MUZICIENI”, o incursiune in lumea marilor muzicieni si a muzicii clasice – din Baroc pana in zilele noastre – in stilul inconfundabil, sincer si fermecator al dirijorului Tiberiu Soare. Autorul va oferi autografe tuturor celor care doresc sa isi aminteasca de aceasta intalnire dintr-o seara muzicala de exceptie.

   Biletele la concert se pot achizitiona prin reteaua Eventim: magazinele Vodafone, Orange, Germanos, Carrefour, librariile Carturesti si Humanitas, benzinariile OMV sau online pe www.eventim.ro

   Categorii de bilete: Categoria I – 100 ron; Categoria II – 80 ron; Categoria III – 65 ron

   Fundatia Calea Victoriei este o institutie culturala independenta care concepe din 2007 cursuri si evenimente in domenii culturale si de dezvoltare personala. Misiunea noastra este sa inspiram tinerii si adultii prin arte si stiinte umaniste, abordate intr-o maniera interactiva.

Discutii pe Facebook
books-express.ro
Post a Comment

You don't have permission to register