Multumim pentru vizita! Incercam pe cat posibil sa ajutam la crearea de continut din arii precum cultura, educatie, stiinta. literatura si altele. Orice distribuire este binevenita, asadar va invitam cu drag sa folositi butoanele de Social Media.

Harold Night la teatrul Arte dell' Anima

Harold Night la teatrul Arte dell’ Anima

Harold Night la teatrul Arte dell’ Anima

Comunicat de Presa

   Teatrul Arte dell‘ Anima va invita Joi, 10 martie 2016, de la ora 20:00, la spectacolul Show de improvizatie – Harold Night.

   Harold este un spectacol adus in premiera în Romania de trupa ImproVice, creat in anii ’70 de americanul Del Close si jucat de atunci de mii de ori in SUA si in intreaga lume.

   Improvizatorii dau viata împreuna sugestiei publicului, iar scenele de improvizatie libera se intrepatrund si capata sens pe masura ce se construiesc, crescand suspansul cu fiecare minut.

   Monoloagele rupte din viata improvizatorilor, precum si cele 9 scene scurte, dar palpitante, tin spectatorii cu sufletul la gura pana la final.

   Vino sa deslusim împreuna sensul lui Harold!

Distributie: Adrian Neculae, Catalina Vieru, Costi Spiridon, Dianina Andrei, George Dumitru, Laura Dinisor Obada, Madalina Fratila, Ottavio Weiscovici
Suport artistic: 20 lei
Bilete si rezervari la Casa de bilete a Teatrului Arte dell’ Anima0733.060.033 / 0733.060.034 sau pe pagina de facebook a Teatrului Arte dell’ Anima.

Discutii pe Facebook
Post a Comment

You don't have permission to register