Multumim pentru vizita! Incercam pe cat posibil sa ajutam la crearea de continut din arii precum cultura, educatie, stiinta. literatura si altele. Orice distribuire este binevenita, asadar va invitam cu drag sa folositi butoanele de Social Media.

Hamlet si noi Laboratorul de Arta teatru Raftul cu idei

Hamlet si noi, de W. Shakespeare, la Cercul Militar National – 25 aprilie

   Laboratorul de Artă prezintă pe 25 aprilie, la Palatul Cercului Militar Național, spectacolul Hamlet si noi, de W. Shakespeare, un spectacol – laborator de Antoaneta Cojocaru.

   Iubitorii de teatru sunt invitați miercuri, 25 aprilie, de la ora 18:30, în sala de spectacole ”Eusebiu Ștefănescu” a Palatului Cercului Militar Național, la Hamlet și noi de W. Shakespeare, un spectacolul – laborator de Antoaneta Cojocaru. Sensibila actriță Antoaneta Cojocaru își pune amprenta îmbinând tehnici inovative de arta spectacolului și arta actorului, construind un spectacol puternic, ce traduce într-o manieră contemporană marile teme existențiale dezbătute în opera lui Shakespeare: dragostea, relația cu autoritatea, familia, moartea, renașterea.

   Hamlet și noi își propune să fie un manifest pentru artă și cultură care să trezească conștientizarea potențialului creator care există în societatea noastră prezentă. În fiecare lună Laboratorul de Artă dedică un spectacol promovării unei case de patrimoniu din București cu scopul de a atrage atenția asupra clădirilor istorice și importanța prezervării lor și de a crea o conexiune între spectatori și artă.

Hamlet si noi Laboratorul de Arta teatru Raftul cu idei   Palatul Cercului Militar Național este un simbol al Bucureștiului și una dintre clădirile care i-au adus Capitalei renumele de Micul Paris. Un spațiu care păstrează amintirile unei epoci în care arta și cultura erau principalii piloni ai unei societăți conectate la valorile sale.

   Personajele lui Shakespeare sunt interpretate de o echipă de 22 de actori – de la actori cu experiență implicați în fenomenul teatral actual, la cei mai valoroși studenți la UNATC, cât și profesioniști din alte domenii de activitate. Evoluția fiecărui personaj în parte, de la începutul spectacolului și până la final, reflectă consecințele alegerilor pe care le facem ținând cont de sau ignorând legile universal valabile, precum adevărul, iubirea, cinstea.

   Proiectul se bucură de participarea extraordinară a actorului Adrian Ciobanu, recunoscut îndeosebi pentru talent, mișcarea scenică deosebită și munca cu care și-a câștigat locul în rândul marilor actori români.

Hamlet si noi Laboratorul de Arta teatru Raftul cu idei   Intrarea la spectacol este gratuită, pe bază de rezervare la adresa de email laura[at]laboratoruldearta.ro.

   “Mereu am sperat într-o lume mai bună și în schimbare. Acest demers artistic, ce are în spate o lume nouă, este cel mai aproape de aceste năzuințe. Cred cu tărie că trebuie să sădim ceva în societate, în special când nu ne este comod să o facem. Și mai cred că arta trebuie prețuită în societatea contemporană la valoarea ei: inestimabilă. Mulțumesc personal tuturor celor ce s-au implicat activ în acest demers”. (Antoaneta Cojocaru)

Hamlet si noi Laboratorul de Arta teatru Raftul cu idei   Laboratorul de Artă este o organizație nonguvernamentală care susține tinerii artiști români, creează și susține inițiative culturale autohtone de valoare. Prin proiectele pe care le organizează, Laboratorul de Artă își propune să crească interesul oamenilor pentru artă și cultură și să construiască o comunitate formată din artiști, iubitori de artă și susținători ai artei care să genereze impact și schimbare în mediul cultural-artistic bucureștean. Website: www.laboratoruldearta.ro

Contact Laboratorul de Arta:

Maria Bucur – maria[at]laboratoruldearta.ro, 0762669802

Discutii pe Facebook
books-express.ro

Raftul cu idei - cronica de teatru, recenzie de carte, evenimente culturale, educatie, psihologie.

Post a Comment

You don't have permission to register