Multumim pentru vizita! Incercam pe cat posibil sa ajutam la crearea de continut din arii precum cultura, educatie, stiinta. literatura si altele. Orice distribuire este binevenita, asadar va invitam cu drag sa folositi butoanele de Social Media.

Gala Art Out 2016

Gala Art Out 2016

Gala Art Out 2016 – celebrarea a cinci ani de excelenta in cultura

Comunicat de Presa

   Sambata, 19 martie 2016, a avut loc Gala Art Out, cel mai complex eveniment cultural-artistic al inceputului de an, dedicat dialogului multicultural. Evenimentul, aflat la a III-a editie, a fost gazduit de catre Universitatea Bucuresti si a avut loc in cadrul Aula Magna a Facultatii de Drept. Echipa Art Out a celebrat prin acest eveniment cinci ani de rezultate deosebite in domeniul jurnalismului cultural, prin prezentarea diferitelor fatete ale multiculturalismului. La eveniment au luat parte reprezentanti ai institutiilor publice si ai mediului de afaceri, membri ai societatii civile, dar si o serie de artisti, arhitecti, designeri, jurnalisti, profesori, studenti si elevi.

   Evenimentul prezentat de Diana Roman, actrita a Teatrului Nottara din Bucuresti, a fost deschis de Excelenta Sa D-nul Tajul Aman Mohammad, Ambasador Al Malaeziei in Romania, care a prezentat detalii din specificul cultural al Malaeziei.

   Programul a continuat cu acordurile de vioara, viola si violoncel ale Light Quartet. Adrian Silvan Ionescu, istoric de arta si speaker invitat in cadrul evenimentului, a sustinut o prezentare de istoria artei, urmata de o sesiune de intrebari si raspunsuri.

Gala Art Out 2016

Light Quartet I fotograf Marius Dinca

   Publicul a putut afla aspecte inedite din povestea si planurile de viitor ale Art Out si Teen Art Out, de la Laura Lucia Mihalca, Director si redactor-sef Art Out si Cosmina Simona Mihalca, redactor-sef Teen Art Out.

   Invitata in cadrul evenimentului, D-na Arlinda Morava, soprana, atasat cultural al Ambasadei Albaniei in Romania, a punctat legaturile cultural-artistice dintre cele doua tari, Romania si Albania, pregatind si o surpriza publicului – introducerea artistului Niko Bello si interpretarea alaturi de el a unor compozitii muzicale traditionale albaneze.

   Actorii Teatrului Evreiesc de Stat Rudi Rosenfeld, Cornel Ciupercescu, Dorina Paunescu, Nicolae Calugarita, Tudor Istodor, Arabela Neazi, Veaceslav Grosu, Viorica Bantas, Neculai Predica au incantat publicul cu momente din spectacolul “De la Caragiale la Shalom Alehem”, imbogatind seara cu umor fin.

Gala Art Out 2016

Teatrul Evreiesc de Stat I fotograf Marius Dinca

   Divizia fashion Dalles Go, coordonata de stilistul Ovidiu Buta, a realizat o prezentare de moda de exceptie. Alina Pelmus si Dima Tirsina au sustinut momente de tango argentinian. Evenimentul s-a incheiat cu un concert sustinut de trupa We Singing Colors.

   Invitatii au participat la o tombola cu premii creative, oferite de 3D Print Bucuresti, Giftology si Gina Neacsu Oriflame, iar evenimentul s-a incheiat cu o sesiune de networking si fotografii si cu un cocktail.

Discutii pe Facebook
carturesti.ro
Post a Comment

You don't have permission to register