Multumim pentru vizita! Incercam pe cat posibil sa ajutam la crearea de continut din arii precum cultura, educatie, stiinta. literatura si altele. Orice distribuire este binevenita, asadar va invitam cu drag sa folositi butoanele de Social Media.

Gala Art Out 2016

Gala Art OUT 2016

Gala Art OUT 2016

   Sambata, pe la ora 17.00, in Aula Magna a Facultatii de Drept din Universitatea Bucuresti a avut loc gala Art Out. Gala unei reviste (Art Out) ce se ocupa cu un jurnalism diferit – fara violenta, crime, omoruri, accidente rutiere cu victime ranite sau deja repauzate (dar neaparat pline de sange), fara lupte (politice, de strada, interetnice, etc) si fara tonul pesimist (mereu prezent) si batjocoritor al stirilor de fiecare zi.

   Gala Art Out celebreaza jurnalismul cultural – frumos, decent, educat, multicultural si international.

   Timp de aproape 5 ore m-am bucurat, ca spectator – impreuna cu restul publicului ce a umplut Aula Magna – de un spectacol frumos, natural, construit si organizat pentru a fi “savurat”. Adica stai, urmaresti, admiri, razi, aplauzi, canti si fredonezi. Te bucuri. Asta am facut sambata. M-am bucurat de un spectacol fara premii, in care toata lumea s-a simtit bine si fiecare a gasit ceva care sa-i placa.

   De la prezentarea Malaeziei – la recitalul Light Quartet – la expunerea academico-scolaresca a dl. Adrian Silvan-Ionescu despre indieni si portrete in America si Europa – la reprezentatia actorilor Teatrului Evreiesc de Stat din Bucuresti – pana la defilarea de moda cu influente etno, tango Argentinian si cantecele celor de la We singing Colors, Gala a fost un amalgam de culoare, muzica, dans, arte vizuale si teatrale, expozitie de arta si moda.

   Totul pentru a sarbatori 5 ani de existenta ai revistei Art Out si a surorii adolscentine Teen Out.

   Nu veti afla de aceasta Gala la televizor sau radio. Doar pe retelele de socializare Si daca aflati, cititi, dati like si share-uiti, va invit la anul sa participati si sa aplaudati ceva diferit. Ceva ce face diferenta.

P.S.  Felicitari Art Out! Sa cresteti mari, caci meritati!

Discutii pe Facebook
Post tags:
Post a Comment

You don't have permission to register