Multumim pentru vizita! Incercam pe cat posibil sa ajutam la crearea de continut din arii precum cultura, educatie, stiinta. literatura si altele. Orice distribuire este binevenita, asadar va invitam cu drag sa folositi butoanele de Social Media.

Festivalul International de Film de foarte scurt metraj ?Tres Court"

Festivalul International de Film de foarte scurt metraj „Tres Court”

Comunicat de presă: Festivalul Internațional de Film de foarte scurt metraj „Très Court”, care ajunge la a 19-a ediție

   Festivalul Internațional de Film de foarte scurt metraj „Très Court” – o panoramă a creației audiovizuale mondiale!

   Cu maxim 4 minute pentru a convinge, filmele de foarte scurt metraj merg direct la esențial. Ritmul este susținut, plăcerea e multiplicată.

   Festivalul International „Très court” vă oferă cele mai bune și mai scurte producții cinematografice recente din întreaga lume, dar și din România! Peste 100 de filme, o competiție internațională și una românească, o selecție cu tematică feminină și feministă și o selecție pentru copii.

   De la Mediterană la Țările baltice, din vestul Africii în America centrală, 60 de orașe din lume și 17 localități din România iau parte la acest eveniment, în perioada 9-18 iunie 2017.

   Descoperiți online, pe site, detaliile proiecțiilor din Arad, Baia Mare, Braşov, Bucureşti, Buzău, Câmpeni, Cincșor, Cluj-Napoca, Dealurile Târnavelor, Iaşi, Miercurea Ciuc, Odorheiu Secuiesc, Piteşti, Râşnov, Sângeorz Băi, Sighișoara și Timişoara.

   Evenimentul este organizat de Institutul Francez din România, în parteneriat cu Orange, Organizația Internațională a Francofoniei, Asociația Casiopeea, RFI România și TV5Monde.

Discutii pe Facebook
nemira.ro

Raftul cu idei - cronica de teatru, recenzie de carte, evenimente culturale, educatie, psihologie.

Post a Comment

You don't have permission to register