Multumim pentru vizita! Incercam pe cat posibil sa ajutam la crearea de continut din arii precum cultura, educatie, stiinta. literatura si altele. Orice distribuire este binevenita, asadar va invitam cu drag sa folositi butoanele de Social Media.

Festivalul de Teatru OKaua editia a V-a

Festivalul de Teatru OKaua editia a V-a

Comunicat de presă: Festivalul de Teatru OKaua ediția a V-a

   Trei zile, 11 spectacole, expoziție de costume și machete de decor realizate de liceeni si studenți, 3 secțiuni diferite, incluzând măști, costume și machete de teatru, 11 trupe de teatru din țară. Ajuns la a V-a ediție, Festivalul de Teatru OKaua se va desfășura în perioada 10-12 mai la Palatul Național al Copiilor – Sălile Ion Cojar și Octavian Cotescu și la Teatrul de Comedie – Sala Studio.

   Cea de-a V-a ediție a Festivalului de Teatru OKaua este organizată anul acesta de către Compania de Teatru OKaua și Pink Art Stil, în parteneriat cu Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L.Caragiale”, Fundația Shakespeare, Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu, departamentul de Artă Teatrală, Facultatea de Arte „Geo Saizescu”, Universitatea Hyperion și Teatrul de Comedie.

   Ne bucurăm să anunțăm că în cadrul secțiunii de studenți se află în program o producție a Facultății de Teatru și Televiziune UBB Cluj-Napoca – clasa prof. Bács Miklós și Irina Wintze, cu spectacolul „O femeie”, regia Andrea Gavriliu.

   Alba Simina Stanciu, lect. univ. dr. Universitatea „Lucian Blaga” Sibiu va fi prezent în juriu din partea Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu care a devenit de anul acesta partenerul Festivalului de Teatru OKaua, și va acorda trei premii speciale pentru cel mai bun actor, actriță, iar cel mai bun spectacol va fi prezent la ediția din 2018 a Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu.

   În acest an juriul este format din:

  • Ion Florin Grigoraș, Președintele juriului, Actor, lect.univ.dr. U.N.A.T.C „I.L.Caragiale” București
  • Dimitrii Bogomaz, Actor la Teatrul Odeon București
  • Gabriela Bobeș, Actriță, Realizator Radio, coordonatoarea Companiei de Teatru OKaua
  • Pompilius Onofrei, Realizator de emisiuni culturale la Radio România Actualități
  • Dana Bartzer, Artistă, Coordonator vocal și ritmic al Companiei de Teatru OKaua
  • Andrei Radu, Actor la Teatrul Toma Caragiu Ploiești
  • Viorica Petrovici, scenograf, conf.univ.dr. UNARTE București
  • Alba Simina Stanciu, lect. univ. dr. Universitatea „Lucian Blaga” Sibiu

Programul complet al Festivalului și alte informații despre eveniment puteți găsi pe site și pe pagina de facebook a Festivalului.

Discutii pe Facebook
libris.ro

Raftul cu idei - cronica de teatru, recenzie de carte, evenimente culturale, educatie, psihologie.

Post a Comment

You don't have permission to register