Multumim pentru vizita! Incercam pe cat posibil sa ajutam la crearea de continut din arii precum cultura, educatie, stiinta. literatura si altele. Orice distribuire este binevenita, asadar va invitam cu drag sa folositi butoanele de Social Media.

popcultego

Expozitia de ilustratie si street art PopCultEgo

   In perioada 29 octombrie – 17 noiembrie, Primaria Municipiului Bucuresti, prin creart – Centrul de Creatie, Arta si Traditie al Municipiului Bucuresti, impreuna cu Alexandru Ciubotariu (Pisica Patrata), gazduiesc expozitia de ilustratie si street art „PopCultEgo”, la sediul creart din Piata Al. Lahovari, nr. 7. Expozitia va putea fi vizitata intre orele 10:00 si 18:00, de luni pâna duminica.

   Lucrarile stau sub semnatura a 11 artisti: Pisica Patrata (Alexandru Ciubotariu), Matei Branea, Noper (Radu Pop), KITRA (Nicu Duta), Sorina Vazelina (Sorina Vasilescu), Andy „Sinboy” (Andrew Luke), Potop (Serban Mocanu),  Noni (Florin Mos), Giorge Roman, Lia Bira si Ionut Popescu.

popcultego

   Incepând cu ultimii ani, a devenit evidenta o dezvoltare extraordinara a artei urbane si a creativului tânar, care isi exprima intr-o forma palpabila relatia cu imprejurimile sale. Scopul urmarit de creart prin organizarea acestei expozitii este, in primul rând, de a oferi o platforma de expunere in serviciul tinerilor creatori, care prin arta lor au reusit sa se faca apreciati si respectati.

   Alexandru Ciubotariu, co-host-ul evenimentului, este un artist care traieste si lucreaza in Bucuresti. Este cunoscut pentru creatia de banda desenata dar si pentru proiectul Muzeul Benzii Desenate.

   Creatia de street art l-a facut cunoscut ca Pisica Patrata.

Despre creart

   creart  – Centrul de Creatie, Arta si Traditie exista din anul 1957, misiunea sa fiind orientata spre nevoile culturale ale spatiului urban. Evenimentele promoveaza valorile românesti si creatorii autohtoni, atât la nivel national, cât si international. Proiectele culturale stimuleaza creatia in toate genurile artistice prin spectacole, festivaluri, expozitii, gale, ateliere de creatie, proiectii de filme, lansari si târguri.

www.creart.ro

Discutii pe Facebook
libhumanitas.ro

Iubitor de arta si bun-simt, dispus intotdeauna la flirt cu Social Media, Advertising, Copywriting, Jurnalism si Fotografie. Entuziast Wordpress si SEO, dar cu limita, jurnalist pensionat inainte de termen din pricina dezgustului politic.

Post a Comment

You don't have permission to register